1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Місто, де залишились лише тіні": військові показали, на що РФ перетворила Часів Яр. Фото
"Місто, де залишились лише тіні": військові показали, на що РФ перетворила Часів Яр. Фото

"Місто, де залишились лише тіні": військові показали, на що РФ перетворила Часів Яр. Фото

Місто Часів Яр Донецької області повністю знищено країною-агресором. В ньому залишились лиш тіні.

Про це йдеться в повідомленні військовослужбовці підрозділу "Чорний лебідь" 225-го окремого штурмового батальйону ЗСУ. Вони показали, який вигляд має це місто-привид 25 червня 2024 року.

"Часів Яр, вечір 25 червня. Місто – привід. Місто, де залишилися лише тіні", – підписали військові опубліковані світлини.

На знимках, які, ймовірно, були зняті камерою українського безпілотника, показано мікрорайон "Канал". Він розташований у східній частині міста.

Велика кількість вирв, залишена "прильотами" керованих авіаційних бомб окупантів, та бетонні конструкції знищених будівель одразу впадають в очі. Від міста лишилась спалена земля та пробиті снарядами стіни.

Масштабні руйнування житлових багатоповерхових будинків, які можна побачити на фотографіях, пов’язані з активним використанням окупантами КАБів.

Нагадаємо, що окупаційна армія РФ посилює темп своїх наступальних операцій у Донецькій області на тлі сповільнення темпу атак на півночі Харківщини. За даними Інституту вивчення, так агресор підтвердив, що його "наступ на Харків" був спробою скувати та відвернути українські сили, щоб дозволити своїм військам зміцнитися в інших місцях фронту. Аналітики припустили, що нині може йтися про підготовку ворогом літнього наступу, якщо він уже не розпочався.

Як повідомляв OBOZ.UA, у мережі показали, який вигляд нині має Часів Яр, де до повномасштабної війни жило близько 14 тис. осіб. Через постійні жорстокі російські бомбардування населений пункт перетворився на чергове місто-привид.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом