"І цей гарний...": як вболівають за збірну України на Євро-2024 олімпійські призерки і хто їм найбільше подобається з наших футболістів
"І цей гарний...": як вболівають за збірну України на Євро-2024 олімпійські призерки і хто їм найбільше подобається з наших футболістів

"І цей гарний...": як вболівають за збірну України на Євро-2024 олімпійські призерки і хто їм найбільше подобається з наших футболістів

Призерки Олімпіади-2020 та чемпіонки світу з синхронного плавання Влада і Марина Алексіїви, не дивлячись на напружену підготовку до Ігор у Парижі-2024, встигають слідкувати за Євро і за виступом нашої футбольної збірної. Спортсменки оцінили гру української команди у перших двох турах і розповіли, хто з підопічних Сергія Реброва найсимпатичніший.

У коментарі OBOZ.UA сестри Алексіїви дали свій прогноз на вирішальний матч групового етапу з Бельгією, хоча зізнались, що не є такими вже великими фанатками футболу і стежать тільки за нашою збірною.

"Оскільки у мене є чоловік, то доводиться інколи дивитися футбол. І наш масажист, коли робить нам масаж, одночасно дивиться футбол, і ми слухаємо. Тому ми так непогано розбираємось. І зараз, звісно, слідкуємо за чемпіонатом Європи. Підтримуємо команду України, вболіваємо, віримо у них, тому що остання гра була досить непоганою", – розповіла Влада.

"У кар'єрі кожного спортсмена є і позитивні моменти, і, звісно, поразки. Це життя. І щоб не сталося, всі спортсмени продовжують боротися далі. Це нормально, коли в тебе є і перемоги, і щось не виходить. З цього складається твій життєвий досвід", – вважать титуловані синхроністки.

На думку Влади та Марини, у нашої команди є досить непогані шанси вийти до плей-офф чемпіонату Європи, не дивлячись на силу збірної Бельгії: "Вважаємо, що у нашої збірної зараз є ще багато шансів. Ми дуже віримо, що вона вийде далі. Хочеться підтримувати і дивитися ще більше".

"Прогнози на Бельгію? Нам кажуть, що це досить потужна команда. Але раніше всі говорили, що Румунія не є сильної, але вона перемогла. Тому все дуже непередбачувано. І може бути що завгодно. Як і в артистичному плаванні зараз. Тому, у відповідь тим, хто каже, що наші не зможуть їх обіграти, ми кажемо: все можливо!", – вважають дівчата.

Марина та Влада згодні, що спортсмени вболівають трохи по-іншому, ніж інші люди: "Ми не оптимісти, не песимісти, а реалісти. Ми розуміємо, що на змаганнях все може бути по-різному".

"Кого знаємо з наших футболістів? Мудрика, Шапаренко. Ми з ним є амбасадорами Adidas. Потім Конопля, Ярмоленко, Зінченко, Лунін і воротар "Бенфіки"... Трубін. Циганков же теж є? Судаков", – ловко перераховували гравців дівчата.

"І цей такий гарний... Довбик. Він нам найбільше подобається", – з посмішкою зізнались Алексіїви.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що Україна показала, у якій формі виступатиме на Олімпіаді-2024 у Парижі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом