1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Вінниччині у ДТП із вантажівкою загинув 17-річний мотоцикліст. Фото
На Вінниччині у ДТП із вантажівкою загинув 17-річний мотоцикліст. Фото

На Вінниччині у ДТП із вантажівкою загинув 17-річний мотоцикліст. Фото

У селищі Теплик Вінницької області 25 червня у ДТП розбився 17-річний хлопець. Він, перебуваючи за кермом мотоцикла, припустився зіткнення з вантажним авто.

Постраждала також 15-річна пасажирка мотоцикла FORTE. Встановлено, що 49-річний водій вантажівки MAN був тверезий, в аварії він не травмувався. Деталями на офіційному сайті поділилася пресслужба Головного управління Національної поліції Вінниччини.

Неповнолітній мотоцикліст рухався другорядною дорогою. Попередньо, хлопець врізався в авто. Від отриманих травм він помер на місці події, а його 15-річна пасажирка потрапила до лікарні.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. Усі обставини аварії та її причини встановлюються.

За фактом події слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув'язнення.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA:

– 19 червня в селі Велика Олександрівка Київської області Volkswagen під час обгону збив 14-річного велосипедиста. Підліток був госпіталізований.

– У Шевченківському районі Києва затримали водія, який, намагаючись тікати від правоохоронців, збив на смерть пішохода. Зловмисник сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом