"Нажерла": путіністка Лєра Кудрявцева пішла у відрив
"Нажерла": путіністка Лєра Кудрявцева пішла у відрив

"Нажерла": путіністка Лєра Кудрявцева пішла у відрив

Путіністка Лєра Кудрявцева зізналася, що набрала зайвих п'ять кілограмів ваги до літа.

Російська ведуча і актриса Лєра Кудрявцева, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, розповіла про свої проблеми із зайвою вагою.

На своїй сторінці в соцмережах Кудрявцева розповіла, що вона набрала цілих 5 кілограмів і тепер, очевидно, вважає себе товстою та іронізує на цю тему.

Путіністка опублікувала фрагмент із мультфільму про Вінні-Пуха, де він після щільної трапези застряг у норі, і пізніше написала:

"Де нормально? Де нормально? Усі люди худнуть до літа, а я нажерла 5 кілограмів. Нормально у них там усе, бачте", - зізналася любителька Путіна.

Кудрявцева страждає від зайвої ваги / фото: скрін t.me/lerakudryavtseva

Хто така Лера Кудрявцева?

Валерія Кудрявцева - російська теле- і радіоведуча, акторка і співачка, ведуча розважальних програм на НТВ. Перебуває під санкціями США та Євросоюзу через підтримку кривавого нападу РФ на Україну.

Лєра Кудрявцева - останні новини по темі

Зазначимо, російські пропагандистські ЗМІ зазначають, що Лєра Кудрявцева раніше розлучалася з чоловіком-хокеїстом не через його алкоголізм. А через зради молодого спортсмена з панянками молодшими і "гарячішими".

А також нещодавно на зйомках одного з шоу, Лєра Кудрявцева відчула різкий біль у коліні. Під час генерального прогону, вона вирушила в лікарню, де їй діагностували перелом ноги і розрив зв'язок.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом