Ненаситність, хтивість: Настя Каменських та Ostrovskyi відверто розповіли про свої гріхи
Ненаситність, хтивість: Настя Каменських та Ostrovskyi відверто розповіли про свої гріхи

Ненаситність, хтивість: Настя Каменських та Ostrovskyi відверто розповіли про свої гріхи

В ексклюзивному матеріалі для Viva! артисти щиро поділились тим, які ж гріхи притаманні їм у реальному житті.

  • Настя Каменських: У моєму минулому були вчинки, які я не повторила би в теперішньому. Чи жалкую я про них? Ні, я з вдячністю ставлюсь до цього досвіду, що дозволяє змінюватись і з кожним днем ставати кращою версією себе. Усвідомлення своїх помилок — це  гарна можливість проаналізувати, чому так сталось, і більше їх не повторювати.
  • Ostrovskyi: У мене було нелегке дитинство. Життя в бідності й безнадії привело мене в пастку гріхів ще в підлітковому віці. Я крав, брехав, боровся зі своїми внутрішніми демонами. Та моя історія — це шлях від розпачу до надії, від нетрів до світла.

Настя Каменських — Ненаситність

Раніше я часто заїдала стрес та ніколи не могла відмовити собі у солодкому. Моя ненаситність стосувалась не тільки шкідливих, а і корисних звичок. Якщо я йшла в студію звукозапису, я могла сидіти там цілий день. Коли займалась спортом — це були тільки виснажливі тренування. Але в якийсь момент я зрозуміла, що ще трохи — і я не витримаю. І що справжня турбота про себе базується на пілкуванні про своє ментальне здоров’я та тіло, а не на виснаженні і постійній боротьбі. Тепер я шукаю в усьому баланс, займаюсь спортом задля здоров'я, а не заради ідеальної фігури. Інколи дозволяю собі солодке, щоб отримати задоволення і насолодитись процесом. Здорове відчуття міри дозволяє відчути смак життя.

Ostrovskyi — Гординя

Коли здавалося, що весь світ проти мене, я відчував, що мушу бути кращим за інших, щоб вижити. Ця гординя штовхала мене до руйнівних конфліктів і самознищення. З цим гріхом я розпрощався завдяки музиці. Коли я почав писати пісні, зрозумів, що справжня сила не в гордині, а в щирості й відкритості. Кожен трек, написаний від душі, став частиною моєї спокути. Визнання своїх слабкостей принесло мені справжню свободу.

Настя Каменських — Зневіра

У цей нелегкий час, в якому зараз живе кожен українець, ти щодня зіштовхуєшся з неймовірною кількістю горя. Мабуть, кожен із нас відчував зневіру і суцільне розчарування. В моєму житті також вистачало болі: війна, втрата батька та інші події спустошували моє серце. Я гостро відчувала безнадійність, не бачила, як рухатись далі, мене постійно накривало відчуття суму. Проте через музику, бажання надихати людей, дарувати їм свої пісні, здійснювати свої творчі плани я навчилась збирати себе по шматочках. І як би тяжко не було, знаходила сили рухатись далі. Тому в будь-якій ситуації варто не забувати про ті мрії, які гріють наші серця, досягати їх і пам'ятати, що через деякий час усе налагодиться.

Ostrovskyi — Злість

Втрата близьких людей, домагання, зрада — все це накопичувалось у мені як вибухова суміш. Я носив злість у серці, і вона руйнувала мене зсередини.

Моя творчість стала засобом для зцілення. Я завжди пишу про те, що бентежить моє серце. І коли я відчуваю злість, іду в студію й перетворюю її на музику. Навіть один із моїх нещодавніх релізів має назву «Злий».

Настя Каменських — Славолюбність

У кожному артисті інколи навіть глибоко всередині ховаються такі риси, як бажання слави, самолюбовання, певною мірою егоїзм. У різні періоди карʼєри вони можуть проявляти себе тим чи іншим чином. За двадцять років на сцені я пережила усіляке. Бо коли вперше відчуваєш славу на смак, хочеться більше і більше. Але з часом мої мрії змістили фокус. І зараз, збираючи великі зали та виступаючи на міжнародній арені, я усвідомила, що насправді найважливішим було зовсім інше. Це очі слухачів, які прийшли на концерт, можливість надихати людей та дарувати їм світло через свою творчість, ділитись тим, що всередині.

Ostrovskyi — Хтивість

Раніше я шукав задоволення в коротких, беззмістовних зв'язках, намагаючись забути свої проблеми. Це був мій спосіб втечі від реальності.

Спокутування цього гріха прийшло через розуміння любові й близькості. Я усвідомив, що справжнє задоволення — не в короткочасних утіхах, а в глибоких, щирих стосунках. Я зустрів свою людину, яка допомогла мені знайти себе й зрозуміти, що істинна близькість починається з поваги до себе та інших. До речі, ідея пісні «Гріхи» виникла саме з історії нашого з нею знайомства.

Фото: пресслужба

Источник материала
loader
loader