1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Олесь Доній про важливість виборів і довгу війну: "За середнім прогнозом-ще 14 років"
Олесь Доній про важливість виборів і довгу війну: "За середнім прогнозом-ще 14 років"

Олесь Доній про важливість виборів і довгу війну: "За середнім прогнозом-ще 14 років"

Ідеолог Олесь Доній вважає що війна буде тривати доки в рф править путін.

А так як путін планує бути при владі поки він ще у працездатному віці, і весь цей час війна триватиме.

Отож, стверджує експерт, нам як нації, як державі треба бути готовими до того, що путін буде живий ще в середньому 14 років, і стільки ж триватиме війна.

"Стрічка змагається в кпинах щодо Миколи Тищенка. Зауважив, що в основному ці ті самі люди, що заперечували мою тезу про необхідність виборів в Україні.
У більшості в головах нема причинно-наслідкового поєднання: нема виборів-всю війну Вами правитимуть Миколи Тищенки. І прізвища тут не важливі. Всю війну. За середнім прогнозом-ще 14 років. Ви ж не хочете перевиборів. Насолоджуйтеся Миколами Тищенками", - написав Доній у себе в телеграм каналі.

Раніше він зазначав, що відмова України від проведення виборів, незважаючи на воєнний стан, по суті робить народ авторитарною нацією.

«Демократія – це не перемога вашого улюбленця, а її процедура. І в нас зараз трагедія України в тому, що вона втрачає демократичні процедури, демократичні інституції. Тобто ми стаємо авторитарною, світоглядною авторитарною нацією. Ми навіть не порушуємо питання необхідності повернути демократію як націю. У боротьбі з Росією, на жаль, ми набираємося від них найгірших рис – у цьому є небезпека цієї довготривалої війни, що у нас стає все більше і більше таких самих рис – це дуже погано», - зазначив Доній.

Источник материала
Поделиться сюжетом