Родина Мірошниченко вдруге взяла дитину з дитячого будинку - перші фото дівчинки
Родина Мірошниченко вдруге взяла дитину з дитячого будинку - перші фото дівчинки

Родина Мірошниченко вдруге взяла дитину з дитячого будинку - перші фото дівчинки

РІвно через рік родина Мірошниченко вдруге взяла дитину з дитячого будинку. Цього разу це дівчинка.

Телеведучий Тимур Мирошниченко та його дружина Інна забрали з дитячого будинку свою названу доньку. Радісною звісткою пара поділилася сьогодні, 26 червня, у себе на сторінці в Інстаграм.

Пара опублікувала зворушливе відео на якому до них біжить світло-русява дівчинка. Пара радісно обіймає дитину. Підписали допис Тимур та Інна коротко: "+1". Звідки дівчинка та як її звати родина не уточнювала. Однак дала зрозуміти, що сьогодні в їх сім’ї вже шестеро членів.

Під відео, яке опублікувала родина Мірошниченко одразу ж почали сипатися коментарі: "Я вже 100 разів казала, але зайвим не буде повторити: ви якась космічно крута родина! Приклад для всіх!! Хай все пройде легко та комфортно для вас всіх. Вітаю 10000 разів", "Я така щаслива за цю душу, яка знайшла свій шлях до любові і до своєї сім’ї", "Мія вчора каже: "сестричка буде спати на моєму ліжку і я їй звільнила свою шафу" цій булочці неймовірно пощастило, скільки ж ніжності і любові її чекає. Чекаю знайомства".

"Вітаю Вас! Разом нарешті! Цікаво що майже в цей час рік тому у вас зʼявився Марсель. Нехай всі адаптації пройдуть легко! Любові, натхнення і сил усій Вашій великій родині!", — прокоментувала новину телеведуча Валентина Хамайко.

"Аааааааа!!!! Як це красиво !!!", — прокоментувала шеф-кухар Ольга Мартиновська.

"Ура!", — написала Раміна Есхакзай.

"Яке щастя", — підписав відео шоумен Анатолій Анатоліч.

"Вітаю!!! Ви неймовірні", — зазначила акторка Катерина Кузнєцова.

Варто зазначити, що у родині Мірошниченко вже є троє дітей, двоє рідних — 6-річна Мія та 4-річний Марко, а також названий син Марко, якому незабаром виповниться 3 роки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Тимур Мірошниченко розповів, коли вони очікують поповнення в родині.

Крім цього, Фокус писав, що Тимур Мірошниченко зізнався, що має військове звання і пояснив, чому досі не служить в армії.

Теги по теме
Дети
Источник материала
Поделиться сюжетом