1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У ЗСУ показали нові фортифікаційні споруди на Донбасі: що в них особливого
У ЗСУ показали нові фортифікаційні споруди на Донбасі: що в них особливого

У ЗСУ показали нові фортифікаційні споруди на Донбасі: що в них особливого

За словами лейтенанта ЗСУ з позивним "Алекс", подібних фортифікаційних споруд потрібно більше на фронті. Також він показав, як укріплення виглядають з середини.

Українці зводять фортифікаційні споруди в Донецькій області. Лейтенант Збройних сил України з позивним "Алекс" у своєму Telegram показав, як виглядають укріплення.

"Укріплюємось, але таких споруд потрібно значно більше. Донеччина", — сказав військовий "Алекс".

Він опублікував ролик, у якому показав, як нині виглядають окопи в Донецькій області. Зокрема, видно, що бліндажі зроблені з дерева та метала, вони мають товсті вікна та двері. Сам окоп виритий на глибині декількох метрів, ним зʼєднані між собою бліндажі.

Фортифікаційні споруди в Донецькій області: що відомо

26 червня начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін розповів, що в Донецькій області цивільні зводять третю лінію оборони, вона готова на 90%. Ба більше, обласна влада допомагає військовим будувати другу лінію оборони.

Нагадаємо, 26 червня військовий оглядач Денис Попович заявив, що потрібно зупинити просування російських військових на Покровському напрямку Донецької області. За його словами, наступ противник становить загрозу виходу на рубежі Донецької й Дніпропетровської областей та можливого оточення українських бійців у районі Торецька.

Того ж дня ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман розповів, що ЗС РФ хочуть вийти на Костянтинівку Донецької області. Проте Силам оборони вдасться зупинити наступ окупантів, вважає він.

Теги по теме
Вооруженные силы Украины Донбасс Донецкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом