30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чому вібрує кермо в машині: жінка попередила про серйозну проблему вашого авто
Чому вібрує кермо в машині: жінка попередила про серйозну проблему вашого авто

Чому вібрує кермо в машині: жінка попередила про серйозну проблему вашого авто

Що робити, якщо тремтить кермо в автомобілі - жінка розповіла про причини та як усунути проблему.

Іноді на дорогах водіїв може спіткати серйозна поломка автомобіля. Мабуть, хоча б раз водії помічали, що кермо вашого автомобіля починає тремтіти.

Блогер у TikTok пояснила, що це викликано нерівним гальмівним диском на передньому колесі та розповіла, що необхідно зробити, щоб владнати проблему, передає видання Mirror.

"Зверніть увагу. Якщо ваша машина їде на великій швидкості, як тільки ви натискаєте на педаль гальма, все кермо продовжує тремтіти. Відпустіть педаль, і тремтіння зникне. У ремонтній майстерні вам запропонують замінити рульовий механізм, гальмівну рідину та диск, але таке вирішення проблеми коштуватиме дуже дорого. Тепер дозвольте мені розповісти вам, чому це відбувається, це спричинено нерівним гальмівним диском на передньому колесі", - розповіла жінка.

Чому вібрує кермо в машині

"Витратьте трохи грошей і відполіруйте гальмівний диск або просто замініть його, і проблема буде вирішена", - розповіла блогер.

Інші підписники також поділились, що це також може бути проблема в шинах.

Дивіться відео про те, чому трясе кермо:

@master_driver666 What should I do if the steering wheel shakes when driving on the highway?#driving#skills#tips#knowledge#fpy♬ 原聲 - Master driver

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Источник материала
Поделиться сюжетом