Renault готує ще дві моделі бюджетного сегмента: що про них відомо
Renault готує ще дві моделі бюджетного сегмента: що про них відомо

Renault готує ще дві моделі бюджетного сегмента: що про них відомо

Renault посилює свої позиції у бюджетному сегменті. За відповідні моделі відповідає дочірній бренд Dacia – за кілька років у лінійці з'являться ще дві нові машини. Про них уже дещо відомо.

Деталі повідомляє Motors Actu. Журналісти з'ясували, що виробник готує моделі Dacia C-Neo та Dacia Bigster Coupe. Але спочатку до прем'єри підготують довгоочікуваний кросовер Bigster.

Новий бюджетний кросовер Dacia Bigster стане недорогим практичним автомобілем. Модель виявиться більшою за Duster 3 покоління. Новинка зможе розмістити в салоні семеро людей.

Раніше з'являлася інформація, що модель Dacia Bigster коштуватиме близько 22 000 євро за базовий варіант. Відмінна пропозиція, враховуючи практичність та розміри новинки. Проте це буде найдорожча модель Dacia в історії.

Очевидно, з'явиться і більш спортивний стильний варіант моделі - Bigster Coupe. У цьому випадку кросовер отримає низький динамічний силует і позбудеться третього ряду крісел. А нова Dacia C-Neo – модель іншого формату для С-класу. Це буде седан чи великий хетчбек. Але виробник може створити для автомобіля відразу кілька кузовів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про новий кросовер Renault з несподіваним дизайном.

Источник материала
Поделиться сюжетом