Зніміть це негайно: 5 знаменитостей, які невдало наростили волосся. Фото
Зніміть це негайно: 5 знаменитостей, які невдало наростили волосся. Фото

Зніміть це негайно: 5 знаменитостей, які невдало наростили волосся. Фото

Стати володаркою довгої й пишної шевелюри можна всього за декілька годин. Достатньо сходити до салону та наростити пасма. От тільки це виглядає гарно, якщо майстер ретельно добирає довжину, а також маскує місця кріплення (стрічки, мікрокільця чи кліпси) у волоссі клієнта.

Якщо ж процедура виконана недбало – б'юті-конфузів не уникнути. Так, Анджеліна Джолі, Брітні Спірс й інші селебріті "засвітили" на публіці неохайно прикріплені пасма. Детальніше – в матеріалі OBOZ.UA.

1. Анджеліна Джолі

У 2021 році американська акторка, фотомодель і режисерка Анджеліна Джолі на прес-показ фільму "Вічні" зодягнула сріблясту силуетну сукню від Versace, яку доповнила масивними золотими сережками. В її образі було ідеально майже все! Окрім нарощених пасм, які надмірно виділялися довжиною (було чітко видно межу між її та штучним волоссям) та зовсім трохи – відтінком. Неприємної ситуації можна б було уникнути, якби зірка зробила зачіску у вигляді локонів.

2. Брітні Спірс

Американська співачка і танцюристка Брітні Спірс від природи має тонке й ламке волосся. Вона намагається приховати це за допомогою нарощення. Щоправда, знайти гарного майстра їй так і не вдалося... Знаменитість неодноразово з'являлася на публіці із волоссям, зібраним у високий хвіст, чим робила акцент на стрічках зі штучними пасмами. Один із таких випадків сфотографували папараці у 2015 році: коли Брітні відводила свою племінницю в танцювальну студію у Лос-Анджелесі.

У 2010 році був ще один б'юті-конфуз знаменитості. Вона розгулювала вулицями Каліфорнії із нерозчесаним волоссям та видимими кліпсами з нарощеними пасмами. Схоже, недбалий вигляд зачіски її не надто хвилював.

3. Кортні Лав

Американська співачка й гітаристка Кортні Лав у 2007 році на тижні моди Mercedes-Benz опинилася в центрі уваги. Усе через зачіску. Вона своє недостатньо ретельно очищене й ослаблене від численних фарбувань волосся доповнила штучними пасмами. Це виглядало, м'яко кажучи, неохайно. Зазначимо, що такі б'юті-маніпуляції потрібно робити лише з доглянутою та здоровою шевелюрою. Інакше не уникнути рясної втрати пасм.

4. Мадонна

Американська співачка, танцівниця й кіноакторка Мадонна використовує нарощені пасма у тих випадках, коли хоче рідше фарбувати шевелюру. І якщо з кучерями такий прийом виглядає ефектно, то з прямим волоссям – навпаки (неакуратно й "дешево"). Це помічають лише найуважніші! Бо ж, як правило, основний акцент в образах поп-діви – на епатажному одязі й яскравому макіяжі.

5. Леді Гага

Це зараз американська співачка та акторка Леді Гага носить елегантні макіяжі, а також має витончений стиль одягу й зачісок. На початку своєї кар'єри вона задля своєї впізнаваності створювала скандальні образи, як от костюм, зшитий зі шматків сирого м'яса, й волосся, пофарбоване у синій, яскраво-жовтий чи зелений. У 2013 році знаменитість з'явилася на Drag Show із поголеною потилицею та стрічками з нарощеним волоссям.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як виглядає натуральне волосся Меган Маркл, Леді Гаги, Кім Кардаш'ян та інших зірок.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом