30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Спортивний побратим VW ID.4: знаменитий Ford 70-х відродять у новому форматі
Спортивний побратим VW ID.4: знаменитий Ford 70-х відродять у новому форматі

Спортивний побратим VW ID.4: знаменитий Ford 70-х відродять у новому форматі

Новий Ford Capri кардинально зміниться і стане електричним купе-кросовером. Модель запропонують у версіях на 296 і 340 сил із запасом ходу до 600 км.

Оприлюднено перші офіційні тизери Ford Capri. Знамениту спортивну модель вирішили відродити і презентують 10 липня, а його продажі розпочнуться у 2025 році. Про це повідомляє сайт Auto Express.

Новий Ford Capri буде електричним купе-кросовером
Фото: Ford

На фото показали лише фари, ліхтарі та загострений задній спойлер Ford Capri 2025. Утім, раніше модель бачили в камуфляжі під час тестів.

Відомо, що новий Ford Capri змінить формат. Якщо класичний Capri був спортивним купе, то нова модель стане електричним купе-кросовером.

Важливо Король бездоріжжя: тест-драйв нового Ford Ranger Tremor

По суті, Capri буде купеподібною версією електричного Ford Explorer. Обидві моделі побудовані на платформі МЕВ, яку запозичили у Volkswagen ID.4 та ID.5.

Ford Capri 2025 бачили під час тестів
Фото: carscoops.com

Очікується, що силові установки також запозичать у Ford Explorer. Це означає, що електромобіль Ford Capri запропонують у задньопривідній 286-сильній та повнопривідній 340-сильній версіях з батареями ємністю 58 та 82 кВт∙год. Запас ходу кросовера сягне 600 км.

Нагадаємо, що оригінальний Ford Capri випускали з 1968 по 1986 рік. Загалом виготовили 1,9 мільйона авто трьох поколінь.

Раніше стало відомо, що у виробництво повернуть культові ралійні Ford 70-х та 80-х.

Також Фокус розповідав про новий кросовер Ford Mondeo.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом