Ваші дні колготок в сіточку пройшли: як одягатися жінкам за 40, щоб виглядати молодше
Ваші дні колготок в сіточку пройшли: як одягатися жінкам за 40, щоб виглядати молодше

Ваші дні колготок в сіточку пройшли: як одягатися жінкам за 40, щоб виглядати молодше

Аксесуари повинні приносити радість та доповнювати ваш образ. І в 40 років у вас вже достатньо досвіду та можливості, щоб вибирати якісні та стильні речі. Але є кілька модних аксесуарів, які краще залишити у минулому.

Давайте розберемося, що вам більше не варто носити, щоб завжди виглядати елегантно та сучасно.

Колготки в сіточку: вони ідеально підходять для костюмів на Хелловін або тематичних вечірок, але не для повсякденного життя. Такі колготки можуть здешевити ваш образ та виглядати недоречно.

Легінси з яскравим принтом: забавні легінси нехай залишаться для дітей. Дорослі жінки можуть додати яскраві кольори та візерунки у гардероб більш елегантними способами – наприклад, у вигляді шарфа чи рукавичок.

Лосини в кольоровий принт / фото: Pinterest

Великі прикраси: великі манжети та кільця з різнобарвним камінням можуть привернути непотрібну увагу. Натомість краще вибирати більш стримані та витончені прикраси.

Прикраси з великим камінням / фото: Pinterest

Чоботи до стегна: ці чоботи в тренді, але часто незручні і непрактичні. У 40 років у вас просто немає часу на нефункціональне взуття.

Чоботи вище стегна / фото: Pinterest

Блискучі речі з паєтками: трохи блиску може виглядати елегантно, але надлишок – це вже перебір. Якщо бажаєте додати стрази, краще вибрати маленькі прикраси.

Одяг з паєтками / фото: Pinterest

Кросівки на платформі або "Снікерси": вони незручні і не виконують жодної функції. Краще вибрати класичні підбори, якщо хочеться додати зростання.

Снікерси / фото: Pinterest

Дешеві прикраси: дешеві прикраси, які залишають зелені сліди на шкірі, настав час викинути. Використовуйте медичний спирт, щоб усунути зелені плями.

Дешева біжутерія, аксесуари / фото: Pinterest

Дуже великі сережки-кільця: краще вибирати такий тип сережок невеликого або середнього розміру. Сьогодні є безліч варіантів, які допоможуть створити стильний образ без перебору.

Великі сережки-кільця / фото: Pinterest

Гумки для волосся : вони не підходять для дорослих жінок, особливо з рідшим волоссям. Такі гумки можуть зробити волосся ще тоншим.

Об'ємні резинки для волосся / фото: Pinterest

Гольфи: вони можуть виглядати доречно з черевиками до гомілки, але зі спортивним взуттям чи балетками – це вже перебір.

Гольфи / фото: Pinterest

Тваринний принт: замість того щоб носити сумку або взуття з тваринним принтом, краще вибрати однотонні речі з невеликими акцентами принтів. Наприклад, штани з леопардовим принтом та чорний топ або пальто з принтом гепарду та однотонне вбрання.

Тваринний принт в одязі / фото: Pinterest

Дотримуючись цих простих порад, Ви завжди виглядатимете стильно та сучасно.

Крім того, Знай.ua повідомляв, у піжамі, в'язаному чепчику та об'ємних браслетах: у такому стилі ми маємо зустрічати літо 2024 року.

Источник материала
Поделиться сюжетом