1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ворог намагається вийти на адмінкордони Луганщини: командир розповів про ситуацію
Ворог намагається вийти на адмінкордони Луганщини: командир розповів про ситуацію

Ворог намагається вийти на адмінкордони Луганщини: командир розповів про ситуацію

Окупаційні війська Росії, що зосередилися на північному-сході України, нині намагаються вийти на адміністративні кордони Луганської області. Надалі ворог може націлитися на один із логістичних центрів Сил оборони.

Про ситуацію розповів командир протитанкового батальйону Третьої штурмової бригади Олег Романов "Ромаха". Він дав коментар в ефірі телемарафону.

За словами військового, вийти на адмінкордони Луганщини – це першочергове завдання окупантів. У випадку "успіху" пропагандисти зі свого боку будуть створювати громадянам країни-агресора інфопривід для радості.

"Потім вихід на населений пункт Борова (Харківщина. – Ред.), який є логістичним хабом наших військ на лівобережжі річки Оскіл", – описав український командир ймовірні наміри окупантів.

Він додав, що воїни бригади все ще перебувають на Луганській землі.

За даними Генштабу ЗСУ, від початку 27 червня доби на на фронті в Луганській області відбулася низка боєзіткнень. Зокрема, на Куп’янському напрямку ворог вдався до чотирьох штурмів у районах Степової Новоселівки, Піщаного, Стельмахівки та Андріївки, дві атаки станом на ранок ще тривали. На Лиманському напрямку Сили оборони відбивали дві ворожі атаки в районах Копанок і Невського.

Як повідомляв OBOZ.UA, раніше бійці показали дике поле, на яке перетворився Серебрянський ліс на Луганщині. Кожен день бойових дій і російських обстрілів у колись лісистій місцевості змінює ландшафт до невпізнаваності.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом