30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Байден під час дебатів назвав Трампа «лохом», той відповів «скиглієм»
Байден під час дебатів назвав Трампа «лохом», той відповів «скиглієм»

Байден під час дебатів назвав Трампа «лохом», той відповів «скиглієм»

Під час теледебатів чинного президента США демократа Джо Байдена та кандидата в лідери республіканця Дональда Трампа політики обмінялись «лагідними» словами. Це сталося під час обговорення ситуації в Іраку, пише CNN.

Все почалось з того, що Байден процитував історію 2020 року з The Atlantic, у якій повідомлялося, що Трамп нібито приватно перед генералами очорнив загиблих військовослужбовців США, називаючи їх "невдахами" та "лохами".

Лідер США згадав свого сина Бо Байдена - ветерана війни в Іраку, який помер від раку мозку і наголосив, що його син «не був невдахою, не був лохом».

- Ти лох, ти невдаха, - заявив він.

У відповідь Трамп сказав, що не говорив образливі слова про американських військових.

- Це була вигадана цитата, "лохи та невдахи". Вони вигадали. Це було в третьосортному журналі, який зазнає краху, як і багато з цих журналів, - запевнив республіканець.

Також Трамп назвав Байдена "скаржником", який нібито "нічого не робить".

- Ми відбудували армію, ми отримали найбільше зниження податків в історії, найбільше скорочення регуляторних норм в історії… Причина, по якій у нього є робочі місця, полягає в тому, що я скоротив регулювання, яке давало робочі місця, - сказав політик.

Байден своєю чергою назвав Трампа "скиглієм". За його слвоами, республіканець у разі програшу на виборах може не витримати "не можете витримати втрату".

- Щось зламалося в тобі, коли ти минулого разу програв, - запевнив очільник Штатів.

  • Під час дебатів політики також посперечались через війну в Україні. Трамп запевнив, що при ньому Путін не напав би, і що він би зробив би так, щоб "Зеленський і Путін порозумілися".  
  • Дебати Трамп - Байден проходили в Атланті (штат Джорджія). Західні ЗМІ зазначали, що Байден найстаріший президент США - йому 81 рік, а Трамп, якому 78, був одним із найстаріших очільників американської держави. 
Теги по теме
Джо Байден Дональд Трамп
Источник материала
Поделиться сюжетом