Це не кросовер: Kia готує нову недорогу модель, її показали на фото
Це не кросовер: Kia готує нову недорогу модель, її показали на фото

Це не кросовер: Kia готує нову недорогу модель, її показали на фото

Компанія Kia досягла успіху з кросоверами в різних сегментах. Але розробляє моделі інших форматів. Kia EV4 – недорогий електромобіль нового покоління. Машину показали на живих фото до прем'єри.

Зображення з'явилися на сторінці Shorts Car в Instagram. Це невеликий седан, за рахунок якого компанія розширює лінійку електрокарів EV. У ній поки що домінують кросовери.

Автомобіль раніше показували на сайті корейського автовиробника. Незважаючи на те, що прототип тестують із закамуфльованим кузовом, дизайн моделі не секрет. Силует нового Kia EV4 виконали у стилі купеподібного седана, що нагадує фастбек. Тобто машина виглядає дуже динамічно та присадкувато.

Динамічний силует підкреслюють великі колеса та темні накладки на арках. Дизайн відповідає сучасним тенденціям електричної лінійки виробника. Світлотехніка зібрана з ефектних тонких елементів, на кузові – безліч площин і геометричних ліній, що перетинаються.

У рух новий електрокар Kia EV4 будуть наводити батарейні блоки ємністю від 58 до 77 кВтг. Тобто можна розраховувати на запас ходу близько 500 км у топовому варіанті. У продажу - з 2025 року за орієнтовною ціною 35 000 доларів.

OBOZ.UA раніше розповідав про новий дешевий електрокар Hyundai.

Источник материала
Поделиться сюжетом