Кохання змусило пілота розвернути літак — все змінив один дзвінок
Кохання змусило пілота розвернути літак — все змінив один дзвінок

Кохання змусило пілота розвернути літак — все змінив один дзвінок

Нещодавно в Італії трапився курйозний випадок, який ще раз довів, що кохання не має меж і може змінити плани навіть у небі. Рейс авіакомпанії Iberia з Турина до Мадрида був змушений повернутися до термінала через одного пасажира, який отримав несподіваний дзвінок від своєї коханої.

Все почалося з того, що один з пасажирів, ще не перевівши свій мобільний телефон у режим польоту, отримав дзвінок від своєї подруги. Вона благала його залишитися з нею в Турині, і її прохання було настільки емоційним, що молодий чоловік не зміг відмовити. "Не лети, прошу, залишайся зі мною в Турині," - ці слова розбудили у ньому таку силу почуттів, що він вирішив діяти

пасажир літака

Літак вже стояв на злітно-посадковій смузі з заведеними двигунами і чекав дозволу на зліт. У цей момент пасажир підвівся з місця і на весь салон закричав, що він повинен вийти з літака. Його емоційний стан та рішучість викликали тривогу у стюардес, які саме пояснювали правила поведінки на борту. Очевидці розповідають, що між екіпажем та одним з пілотів виникла суперечка щодо того, що робити далі.

Після декількох телефонних дзвінків і обговорень, командир літака вирішив повернутися до термінала і дозволити молодому чоловікові вийти. Це рішення, ймовірно, було прийняте з огляду на безпеку польоту, адже знервований пасажир міг стати загрозою для спокою інших пасажирів під час польоту.

Через цей інцидент рейс затримався на 70 хвилин. Проте, цікаво, що молодого чоловіка так і не оштрафували. За словами представника аеропорту Sagat, поки літак не злетів, будь-який пасажир має право залишити його.

Також, Мексиканська блогерка народила доньку, дізнавшись про вагітність лише за 15 годин до пологів - не відчувала жодних симптомів

Источник материала
Поделиться сюжетом