Новий бюджетний кросовер Jeep показали у стилі Citroen. Фото
Новий бюджетний кросовер Jeep показали у стилі Citroen. Фото

Новий бюджетний кросовер Jeep показали у стилі Citroen. Фото

Новий бюджетний кросовер Jeep Renegade 2-го покоління готують до прем'єри. Цей автомобіль зрівняється в ціні з Рено Дастер і стане найдешевшою моделлю американського бренду. Авто показали з дизайном у стилі Citroen.

У керівництві бренду раніше пообіцяли електричний автомобіль за ціною 25 тисяч доларів. При цьому новий Jeep Renegade 2 покоління, швидше за все, отримає ще доступніший базовий варіант з гібридною силовою установкою. Цей автомобіль з можливим дизайном у стилі Citroen показує Auto-moto.

За основу взяли новий Citroen C3 Aircross – компактний бюджетний кросовер. Точної інформації про новий Renegade поки немає, але модель можуть побудувати саме на базі французького бюджетника.

Концерн Stellantis вже зробив схожу процедуру кілька разів: на цій же платформі побудовані різні моделі Opel, Peugeot, Fiat, Lancia, Alfa Romeo. Художники видання змінили передню частину, яку виконали брутальніше. Можливо, щось схоже вирушить у серійне виробництво до 2027 року.

Але це ще не все. У компанії готують ще дві недорогі машини. Автомобілі розробляють на існуючих агрегатах інших моделей концерну Stellantis. Друга новинка - Jeep Compass 2026 модельного року. Також новий кросовер Jeep Cherokee 2025 модельного року готують до прем'єри.

OBOZ.UA вже розповідав про нові кросовери Toyota, які здивували своїм дизайном.

Источник материала
Поделиться сюжетом