30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Peugeot 3008 отримає розкішного електричного побратима із запасом ходу 700 км
Peugeot 3008 отримає розкішного електричного побратима із запасом ходу 700 км

Peugeot 3008 отримає розкішного електричного побратима із запасом ходу 700 км

DS 8 — преміальний електричний купе-кросовер. Модель запропонують у версіях потужністю 210-320 к. с. із запасом ходу до 700 км.

У Іспанії під час тестів помітили новий DS 8. Електричний кросовер презентують у першій половині 2025 році і він стане флагманською моделлю у лінійці преміальної французької марки. Про це повідомляє сайт Carscoops.

У авто поката лінія даху
Фото: carscoops.com

Електромобіль DS 8 буде купе-кросовером або кросс-фастбеком (як Peugeot 408). Тестове авто обклеїли камуфляжною плівкою, проте можна розгледіти його покатий дах та великі кути нахилу переднього і заднього скла. Також помітні вузькі фари та ліхтарі.

Важливо Гібрид або електро: на ринок виходить найбільший кросовер Peugeot (фото)

На фото інтер’єру звертає на себе увагу оригінальне чотириспицеве кермо. Також видно два дисплеї, повернуті до водія. Частина перемикачів у салоні є сенсорними.

Новий DS 8 стане розкішнішим побратимом Peugeot 3008, адже запозичить у нього платформу STLA Medium та силові установки. Утім, на відміну від 3008, він буде доступний виключно в електричних версіях.

У салоні встановлене оригінальне кермо
Фото: carscoops.com

Як відомо, електромобіль Peugeot 3008 пропонують у передньопривідних версіях на 210 і 230 к. с. та повно привідному 320-сильному варіанті. Електрокар доступний з батареями на 73 і 98 кВт∙год, а його запас ходу сягає 700 км.

Раніше Фокус розповідав про новий сімейний кросовер Citroen, який запропонують і в електричних версіях.

Також ми писали про найдешевший електромобіль Hyundai за 22 000 євро.

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом