Прожив лише 24 роки: на війні загинув переселенець з Авдіївки Роман Черкалін. Фото
Прожив лише 24 роки: на війні загинув переселенець з Авдіївки Роман Черкалін. Фото

Прожив лише 24 роки: на війні загинув переселенець з Авдіївки Роман Черкалін. Фото

На фронті 25 червня загинув уродженець міста Авдіївка, український військовослужбовець Роман Черкалін. Герой разом із сім'єю переселився до Івано-Франківської області, після чого став на захист рідної Донеччини.

Тепер українцю навіки 24 роки. Фотографією бійця та його історією поділився у Facebook голова Коломийської громади Богдан Станіславський.

Черкалін служив гранатометником у 5 окремій штурмовій бригаді Збройних сил.

"Він гідно виконував свій обов’язок перед Батьківщиною. На жаль, загинув під час артилерійського обстрілу ворога на Донеччині", – написав голова ОТГ.

Черкалін разом із рідними проживав у селі Королівка Коломийської громади Івано-Франківської області. Станіславський висловив сім'ї та близьким загиблого свої співчуття.

"Ми вдячні Роману за захист і розділяємо разом із вами цей біль", – заявив представник місцевої влади.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Раніше у війні РФ проти України загинув киянин, вихователь і пластун Святослав Варення. Воїн поліг поблизу Часового Яру Донецької області.

– Також життя за нашу країну віддав Антон Однокоз із міста Горішні Плавні на Полтавщині. Життя солдата обірвалося під час виконання бойового завдання.

– На фронті загинув учасник АТО, відомий волонтер і пластун Ігор Приступа із Луцька Волинської області. На початку повномасштабної війни він повернувся з-за кордону і став до лав роти ударних БПЛА Січеславської бригади.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом