РФ вночі обстріляла Херсон, постраждали мирні люди
РФ вночі обстріляла Херсон, постраждали мирні люди

РФ вночі обстріляла Херсон, постраждали мирні люди

Російські окупанти у ніч на 29 червня обстріляли селище Комишани, що входить у територіальну громаду Херсона. Через обстріл російських військових злочинців було травмовано жінку та чоловіка.

Про це повідомила обласна військова адміністрація Херсонщини. В ОВА уточнили, що ворожий снаряд влучив у житловий будинок. 

"Російські військові накрили вогнем Комишани. Відомо про двох постраждалих. Травми отримала жінка 49 років. Також внаслідок обстрілу постраждав 22-річний чоловік", – зазначили в ОВА і додали, що обох постраждалих доправили до лікарні. 

Вдень окупанти обстріляли Новоолександрівку в Бериславському районі. Після понад 20 ударів по селу загинула 58-річна жінка, там же було поранено 70-річну місцеву мешканку.

Також вдень російський FPV атакував мирного жителя села Отрадокам'янка у Бериславському районі; від удару дрона 50-річний чоловік помер. 

Вже ввечері артилерія обстріляла бериславське Львово. Важкі поранення отримала 65-річна місцева мешканка, вона померла по дорозі до лікарні.

У самому Херсоні весь день зберігалася висока активність FPV дронів, особливо у Дніпровському районі міста. Було завдано щонайменше два удари по житлових кварталах. Під час одного з них постраждала 58-річна жінка.

Також ввечері армія загарбників завдала артударів по Томіній Балці під Херсоном. В результаті ударів було поранено 67-річного чоловіка, його госпіталізовано в стані середньої тяжкості.

Як повідомляв OBOZ.UA, російські окупаційні війська також продовжують атакувати населені пункти Харківської області. Вранці в п’ятницю, 28 червня, загарбники обстріляли село Варварівка у Вовчанській міській громаді Чугуївського району, загинула жінка. 

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом