30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Росіяни скинули три авіабомби на Циркуни, поранення отримали восьмеро осіб
Росіяни скинули три авіабомби на Циркуни, поранення отримали восьмеро осіб

Росіяни скинули три авіабомби на Циркуни, поранення отримали восьмеро осіб

По обіді 28 червня російська армія завдала чергового удару по Харківщині. Три керовані авіабомби ворог скинув на селище Циркуни, що біля самого обласного центру. Є пошкодження цивільної інфраструктури та травмовані, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов.

Спочатку було відомо про чотирьох постраждалих. Проте очільник ОВА повідомив, що станом на 17:30 кількість постраждалих у Циркунах зросла до восьми. Ворог завдав ударів щонайменше трьома КАБами.

- Є загорання у двох будинках та господарчих спорудах. Пошкоджено ще 10 будинків. Ще два влучання - на територї цивільного підприємства. Усі профільні служби працюють на місці, - написав Синєгубов у Telegram.

  • 28 червня голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що у Харківській області, яка щодня зазнає російських обстрілів,розширили та посилили примусову евакуацію сімей з дітьми з небезпечних районів. Зокрема, вивозитимуть громадян із пунктів Ізюмського, Куп'янського та Чугуївського районів.
  • 21 червня стало відомо, що в Харковіпід обстріл росіян потрапив дельфінарій "Немо", після чого звідти евакуювали до іспанської Валенсії в L'Oceanographicо двох китів-білух.
     

 

Теги по теме
Обстрел Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом