30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Києві заблокували проїзд до залізничного вокзалу: рейси затримуються
У Києві заблокували проїзд до залізничного вокзалу: рейси затримуються

У Києві заблокували проїзд до залізничного вокзалу: рейси затримуються

Кияни перекрили проїзд до залізничного вокзалу, протестуючи проти знесення кіосків на місцевому ринку "Яма". Через це "Укрзалізниця" затримує відправлення потягів.

У п'ятницю вранці, 28 червня, у столиці заблокували рух автомобільного та громадського транспорту біля Залізничного вокзалу. Про це інформує Telegram-канал Київ.info.

Як повідомляється, перед Центральним вокзалом активісти перекрили Вокзальну площу й через це на розворотному кільці затримується рух тролейбусів №12, 14 та автобусів №7, 24, 50, 114.

Також у заторах стоять автомобілі.

За попередніми даними, таким чином протестувальники мітингують проти знесення оптового ринку "Яма".

"Труха" пише, що мітингувальники погрожують водіям, які намагаються проїхати повз. Протестувальники хотіли перевернути машину й били по капоту, йдеться у повідомленні каналу.

Як повідомили в "Укрзалізниці", наразі проїзд до центрального вокзалу у Києві частково заблокований через дії протестувальників. Дана акція не стосується будь-яких аспектів діяльності залізниці та залізничних вокзалів станції Київ-Пасажирський.

"Ми вважаємо неприпустимим, щоб військові, медики, волонтери та родини з дітьми не потрапили на свої рейси, тому притримуємо відправки на 10 хвилин", — повідомили в "УЗ" та порадили киянам тимчасово віддавати перевагу Південному вокзалу.

Нагадаємо, Київ другий рік поспіль потрапив до десятки найгірших міст для життя. Цей антирейтинг склав журнал The Economist.

Теги по теме
Протест митинг
Источник материала
Поделиться сюжетом