30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жінці набридло сваритися з сусідом через паркування: вона знайшла ідею "красивої помсти"
Жінці набридло сваритися з сусідом через паркування: вона знайшла ідею "красивої помсти"

Жінці набридло сваритися з сусідом через паркування: вона знайшла ідею "красивої помсти"

Користувачка Reddit поскаржилась, що сусіди перетворили свій будинок на автомайстерню — тепер їхні клієнти заїжджають та виїжджають звідти у будь-який час доби.

Жінка знайшла оригінальний спосіб помститися нахабному сусідові, який заблокував усю вулицю автомобілями й не дає їй проїхати до свого будинку. Детальніше про це користувачка розповіла в одному з тематичних форумів на соціальній платформі Reddit.

Авторка допису пояснила, що їздить по вузькому провулку, тож їй потрібно більше місця, щоб припаркуватися. Останнім часом з цим виникла проблема, бо сусіди перетворили свій будинок на автомайстерню — їхні клієнти заїжджають та виїжджають звідти у будь-який час доби, кидаючи автомобілі де заманеться.

"У нас завжди були досить хороші сусідські стосунки… або я так помилково вважала. Коли це стало проблемою, я поговорила з власником, щоб він прибрав машини. Але подібне повторювалося щонайменше один-два рази на тиждень, а нещодавно вантажівка стояла там всі вихідні", — скаржиться жінка.

Вона попередила сусідів, що буде викликати евакуатор, якщо нічого не зміниться. Це питання стало принциповим, коли у її матері почалися серйозні проблеми зі здоров’ям, і довелось регулярно викликати швидку допомогу, але лікарі не змогли доїхати через заблокований проїзд.

Жінка попередила сусідів, що буде викликати евакуатор, якщо нічого не зміниться
Фото: Unplash

"Під час сварки сусід сказав мені, що провулок не перебуває у моїй власності, тож його клієнти можуть паркуватися там, де захочуть. Тож я розглядаю можливість поставити паркан або заблокувати його клієнтам доступ до моєї смуги для паркування, що фактично зробить велику частину дороги непридатною для використання, якщо так триватиме й надалі", — пояснила авторка допису.

Користувачі мережі у коментарях втрутились у дискусію, намагаючись допомогти жінці у розв’язанні цієї проблеми.

  • "Я б на вашому місці уклала договір з водієм евакуатора";
  • "Встановіть електронні ворота, і хай платить вам за доступ";
  • "Краще повісьте знак "Стоянка заборонена, порушники будуть евакуйовані". Тоді він або наведе лад зі своїми клієнтами, або збанкрутує".

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що житель однієї з громад в маленькому провінційному містечку висловив обурення через безпрецедентну відкритість нових сусідів-нудистів, які не соромляться демонструвати свій незвичний для місцевих мешканців спосіб життя.

А от Етьєн Констебл із Каліфорнії (США), якому міська рада наказала заховати човен, припаркований на його під'їзній доріжці, найняв художника, щоб той намалював реалістичне зображення судна на знак протесту.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом