1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Буде багато різних сюрпризів": у СБУ натякнули на нову ціль ударів у Криму
"Буде багато різних сюрпризів": у СБУ натякнули на нову ціль ударів у Криму

"Буде багато різних сюрпризів": у СБУ натякнули на нову ціль ударів у Криму

Василь Малюк прокоментував питання про те, чи зможуть українські сили знищити новітній російський комплекс ППО.

Голова Служби безпеки України Василь Малюк прокоментував питання про те, чи зможуть українські сили знищити новітній російський комплекс С-500 у захопленому Криму.

За його словами, ведеться робота з нейтралізації систем ППО країни-агресора в Криму. Про це голова СБУ заявив у коментарі "Ми-Україна".

"Всьому свій час, ми постійно працюємо, зокрема й над ворожими системами ППО. Звичайно, попереду буде багато різних сюрпризів", - зазначив він.

Раніше стало відомо, що на тимчасово окупованому півострові росіяни розмістили нові комплекси С-500.

Хто такий Василь Малюк

Василь Малюк – український військовий, генерал-майор, кандидат юридичних наук, тимчасовий виконувач обов'язків голови Служби безпеки України з 18 липня 2022 року. Учасник бойових дій, член Ради національної безпеки і оборони України, пише Вікіпедія.

Удари по цілях РФ у Криму - останні новини

Раніше повідомлялося про те, що ЗСУ вразили "жирну" ціль у Криму. Російські радари комплексів С-300/С-400 у трьох районах тимчасово окупованого Криму терміново припинили роботу, повідомили в Генштабі ЗСУ.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 10 червня в тимчасово окупованому Криму прогриміла серія вибухів. Під атаку потрапили Євпаторія і Красноперекопськ. Рух Керченським мостом було перекрито, у Джанкойському районі чули кілька вибухів.

Також у ніч на 8 червня в Криму прогриміли гучні вибухи, про що повідомили місцеві жителі через Telegram-канал "Кримський вітер". Спочатку вибух відчули в Балаклаві, потім у всіх районах Севастополя. Після цього звуки вибуху чулися в морі біля Стрілецької бухти.

/ Инфографика: Главред

Більше новин:

Источник материала
Поделиться сюжетом