Як Гвінет Пелтроу залишається у формі у 51 рік: секрети зірок
Як Гвінет Пелтроу залишається у формі у 51 рік: секрети зірок

Як Гвінет Пелтроу залишається у формі у 51 рік: секрети зірок

Незважаючи на присутність особистих тренерів, шеф-кухарів та консультантів, багато знаменитостей використовують швидкі та прості трюки для схуднення. Зрештою це дає результати і допомагає їм підтримувати першокласну форму.

Кілька знаменитостей дали свої поради щодо схуднення, жодна з яких не займе більше 60 секунд. Про це йдеться у матеріалі видання Eat This Not That.

Детокс-чай

Модель і зірка реаліті-шоу Кендалл Дженнер зізналася, що починає свій вихідний з чашки детокс-чаю. "Я випиваю приблизно 12 чашок на день", - приголомшила вона зізнанням. Відзначається, що чай прискорює метаболізм, активує гормони, що спалюють жир, і допомагає зменшити стрес Тому й не дивно, що популярна зірка і топ-модель завжди виглядає такою підтягнутою та добре відпочилою.

Найкращий список відтворення

Як зізнається Гвінет Пелтроу, музика є дуже важливою частиною її тренувань, тому вона намагається відчути музику та зануритися в неї. "Якщо тобі не подобається пісня, ти не будеш докладати максимум зусиль", — сказала Гвінет Пелтроу. Підкреслюється, що прослуховування ваших улюблених ритмів дійсно може змінити ваші тренування. Більше того, в одному дослідженні бадьора музика змусила учасників дослідження бігати на 15 % довше та допомогла їм почуватися більш позитивно щодо тренування, навіть коли вони наближалися до виснаження.

Змішайте смузі

Інша мега-зірка Джессіка Альба розповідає, що почувається добре і має багато енергії, коли починає свій день із чудового смузі. Тому рекомендується віддавати перевагу овочам з високим вмістом клітковини та дотримуватися несолодкого молока або води та одного-двох фруктів, щоб зберегти низький вміст цукру.

Використовуйте монітор серцевого ритму

У свою чергу Г’ю Джекман зізнається, що зазвичай використовує монітор серцевого ритму під час підйому. "Я ніколи не дозволяв частоті опускатися нижче 140. Це повноцінно", — сказав він. Тим більше, що залишаючись у цільовій зоні частоти серцевих скорочень, ви отримаєте максимальну віддачу від сеансу потовиділення. Також надається порада, як розрахувати свій ідеальний ритм: відніміть свій поточний вік від 220. Це дасть вам максимальну частоту пульсу в ударах на хвилину. Потім помножте це число на 0,7 (70 %), щоб визначити нижню межу цільової зони пульсу. Помножте ваш максимальний пульс на 0,85 (85 %), щоб визначити верхню межу вашої цільової зони пульсу.

Знайдіть здорові заміни

Як розповідає Венді Вільямс, вона схудла на 22 кг після того, як виключила зі свого раціону молочні продукти та рафінований цукор. Вона також зізналася в тому, що п’є кокосову воду замість газованої води і їсть чіпси з капусти замість картопляних чіпсів. Хоча відома ведуча де зробила ліпосакцію та підтягнула живіт, вона розповіла, що більше не вірить в модні дієти і в таблетки для схуднення. Отже рекомендується поміняти нездорові страви на продукти з високим вмістом клітковини та білка, такі як хумус і овочеві палички, зварені круто яйця або свіжі фрукти з грецьким йогуртом.

Замовте дві закуски

За словами Бетенні Франкель, контроль над порціями полягає не в вимірюванні, а в тому, щоб замовити дві закуски замість основного блюда та скоротити вживання хлібу, якщо у вас є макарони. Тому рекомендується робити замовлення на основі овочів або бульйону і уникати всього "смаженого", "в клярі" або "хрусткого", коли ви обираєте другу страву.

Готуйте їжу в чаї

Лауреат премії "Еммі" Келлі Чой радить вживати більше чаю. "У чаю так багато дивовижних властивостей і так багато здорових продуктів, які потребують гарячої води", — каже вона. "Але я заміню гарячий зелений чай замість води на такі речі, як вівсянка чи кіноа", - розповідає вона. Зазначається, що за результатами досліджень, зелений чай може знизити концентрацію тригліцеридів (жиру в крові), а також зменшити жир на животі.

Раніше OBOZ.UA розповів про Кендіс Камерон Бюре, яка в чудовій формі у 48 років.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом