Найкращі та найгірші авто у 2024 році: свіжий рейтинг від експертів
Найкращі та найгірші авто у 2024 році: свіжий рейтинг від експертів

Найкращі та найгірші авто у 2024 році: свіжий рейтинг від експертів

Автомобільна індустрія невпинно розвивається, тому на ринку з'являються нові моделі. Зважаючи на важливість та популярність екологічної проблеми, велику їхню частку становлять саме електрокари.

Деякі з них дійсно вражають інноваційністю, дизайном та продуктивність, але інші розчаровують. Тому GO підготував добірку найкращих та найгірших автомобілів, станом на 2024 рік.

Найкращі електромобілі

Tesla Model 3

Серед найкращих автомобілів, Tesla Model 3 виділяється своїм чудовим асортиментом, високотехнологічними функціями та загальним враженням від водіння.

Експерти вважають, що це найкращий вибір для споживачів, яким потрібна ефективність у поєднанні з продуктивністю.

Hyundai Kona Electric

За оцінками експертів, запас ходу Hyundai Kona Electric на одному заряді становить 415 км, що є дуже гарним результатом.

Автомобіль також вирізняється серед конкурентів завдяки своїй доступності, вражаючими стандартними функціями безпеки та загалом співвідношенням ціни та якості. Крім того, попри те, що це компактний позашляховик, він має достатньо просторий салон.

Hyundai Ioniq 6

Hyundai Ioniq 6 може проїхати до 580 км на одному заряді. Це ставить його в категорію доступних автомобілів з одним з найбільших запасів ходу.

Також експерти зауважують, що модель має швидку зарядку. Це значно економить час та доволі зручно, особливо для тих, хто часто заряджається в місті.

Найгірші електромобілі

Volvo EX30

Volvo EX30 має надто компактні розміри та маленьку вантажопідйомність. Також модель перевантажений технологічними функціями, які здаються вражаючими, але насправді розчаровують.

Крім того, в салоні немає циферблатів на приладовій панелі, адже все інтегровано в інформаційно-розважальну систему. Це може здатися сучасним і елегантним, але це не зручно.

Mercedes EQC

Перший повністю електричний розкішний позашляховик Mercedes позиціонує себе, як автомобіль преміум-класу, але експерти вважають, що його ціна себе не виправдовує.

EQC має розкішний інтер’єр і непогану якість їзди, але запас ходу становить лише 370 км.

Audi Q8 e-tron

Q8 e-tron – це флагманський електричний позашляховик Audi, який має розкішний інтер’єр, передові технології та гарну якість зборки, але запас ходу в 357 км розчаровує.

Також експерти вважають, що його вартість зависока, зважаючи на продуктивність та функціональність авто.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найдоступніший кросовер Tesla. Один із варіантів дизайну машини показали в мережі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом