Міністр культури Норвегії публічно оголила груди заради підтримки ЛГБТ
Міністр культури Норвегії публічно оголила груди заради підтримки ЛГБТ

Міністр культури Норвегії публічно оголила груди заради підтримки ЛГБТ

Високопоставлена чиновниця вважає свій вчинок "невеликим внеском" у безпеку гомосексуальних людей. На кадрах міністерка трясе грудьми з блискучими пензликами і широко посміхається.

Міністр культури і рівноправності Норвегії Любна Яфферю оголила груди на заході з нагоди початку ЛГБТ-прайду в Осло під оплески публіки. Кадри з чиновницею показав телеканал NRK.

Свій вчинок вона вважає "невеликим внеском" у те, щоб гомосексуальні люди почувалися в безпеці. На відео можна побачити Яфферю з блискучими пензликами на сосках, тремтячими грудьми і широкою посмішкою на обличчі.

Міністр культури отримала своєрідну "нагороду" у 2024 році

Міністр культури, за повідомленням газети Aftenposten, отримала своєрідну "нагороду" — звання "Fag hag-2024". Американський термін означає, що жінка проводить багато часу в компанії геїв і бісексуальних чоловіків.

"Це велика честь для мене", — прокоментувала Яфферю свій "титул".

Прем'єр-міністр Норвегії Йонас Гар Стере позитивно оцінив вчинок міністра культури.

"Любна — впевнена в собі, вільна і чудова людина, вона з радістю присутня на культурних заходах по всій країні. Учора Любна також була в Осло, і я думаю вона все зробила правильно", — поділився він думкою з журналістами.

Нагадаємо, в Україні ті, хто відстоює права спільноти ЛГБТК+, звинувачували воєнкомів у тиску. Військові перевіряли документи у присутніх на прайді та намагалися забрати чоловіків на проходження ВЛК.

Окрім цього, "Арку дружби народів" у Києві пропонують пофарбувати в кольори ЛГБТ. Навколо об'єкта таким чином "з'являється новий контекст і дискусія".

Источник материала
Поделиться сюжетом