1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найкращі вживані авто для купівлі: думка експертів
Найкращі вживані авто для купівлі: думка експертів

Найкращі вживані авто для купівлі: думка експертів

Згідно з дослідженням 2021 року, сучасні автомобілі стали рекордно надійними. І це хороша новина для тих, хто планує придбати уживану машину.

Все, що вам залишиться, це обрати підходящу під ваші вимоги марку та модель. Якщо машина не надто стара, ви отримаєте чудового помічника, який буде у хорошому стані і прослужить вам не один рік. А експерти видання Bestlifeonline.com склали список машин, які вартують вашої уваги, якщо ви розглядаєте придбання вживаного авто.

Компактні седани: Toyota Corolla, Honda Civic та Mazda 3

Всі три моделі зарекомендували себе як такі, котрі не вимагають особливого обслуговування, безпечні, економічні. А головне – надійні. Corolla називають чи не оптимальним вибором для тих, хто шукає вживане авто. Вони вигідні та зручні в усьому. Civic поєднує стиль і продуктивність, а також пропонує водієві підвищений комфорт. А Mazda 3 розраховані на довгу службу. Вони прості та недорогі в обслуговуванні, мають відмінну паливну економічність, багато місця і високу потужність.

Середні та повнорозмірні седани: Honda Accord, Toyota Camry і Mazda 6

Accord – відмінний варіант для покупки вживаного автомобіля, оскільки Honda виробляє привабливі з естетичної точки зору автомобілі, не жертвуючи при цьому надійністю. Mazda 6 при цьому може похвалитись помірною ціною і високою надійністю водночас вкупі з економічністю та низькими експлуатаційними витратами. А Camry, здається, з роками взагалі не втрачає своєї високої якості. І через це не просідає у ціні, якщо ви плануєте незабаром продати це авто.

Мінівени: Kia Carnival або Kia Sedona

У цих двох корейських машин гарна витрата палива. Крім того, вони не так часто потребують ремонту. Навіть якщо ви купуєте вживаний автомобіль.

Авто підвищеної прохідності: Subaru Crosstrek

Взагалі, автомобілі марки Subaru добре проявляють себе на ринку перепродажу. Але позашляховик Crosstrek має давню репутацію міцної та високоякісної машини. Не кажучи вже про те, що повний привід входить у них до стандартної комплектації.

Пікапи: Toyota Tacoma і Tundra, а також Ford F150

Дві робочі конячки від Toyota трохи легші від повноцінних вантажних автомобілів, але при цьому теж здатні переміщати вельми велику вагу. При цьому вони надзвичайно надійні і рідко ламаються. А Ford F150 забезпечує несподівано економну витрату палива, як для такого великого і вантажопідйомного авто.

Малі позашляховики: Hyndai Santa Fe, Hyundai Tucson та Ford Explorer

Santa Fe та Tucson зарекомендували себе як надзвичайно надійні та міцні автомобілі. Вони мають високі показники безпеки, пропонують багато місця, прості та доступні в обслуговуванні, а ще забезпечують відмінну паливну економічність. А Ford Explorer – це позашляховик, здатний задовольнити потреби всієї родини і при цьому відчутно заощадити на бензині.

Повнорозмірні позашляховики: Chevy Tahoe та GMC Yukon

Якщо вам потрібний додатковий простір і сидіння в третьому ряду, найкращим вибором стануть Tahoe або Yukon. Двигуни та трансмісії цих машин розраховані на тривалий термін служби та забезпечують достатню потужність, що робить їзду комфортною навіть при повному завантаженні.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найкращі кросовери, які безпечно купувати вживаними.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом