Недорого суперника Toyota RAV4 від Jeep показали з новим дизайном. Фото
Недорого суперника Toyota RAV4 від Jeep показали з новим дизайном. Фото

Недорого суперника Toyota RAV4 від Jeep показали з новим дизайном. Фото

Недорогий кросовер Jeep Compass 3 покоління з'явиться у 2025 чи 2026 році. Автомобіль стане суперником Toyota RAV4 та інших схожих за розміром машин. Модель на агрегатах концерну Stellantis показали із сучасним дизайном.

Новий Jeep Compass виявиться однією з найдоступніших моделей бренду. Востаннє американський кросовер змінив покоління у 2016 році. Модель наступної генерації вже розробляють на платформі нових Peugeot 3008 та Opel Grandland. На Auto-moto показали, як новинка може виглядати.

На рендері новий Jeep отримав агресивний геометричний дизайн. Очікується, що у моделі з'явиться спецверсія з підготовкою до бездоріжжя. А багато технічних рішень дістануться від європейських донорів.

Електромобіль Opel Grandland 2025 модельного року запропонують у різних модифікаціях потужністю від 210 до 320 к.с. з максимальною батареєю ємністю 98 кВтг та запасом ходу 700 км у топовому виконанні.

Ті ж характеристики доступні і кросоверу Peugeot 3008. Однак надалі обидва автомобілі отримають гібридні виконання потужністю від 136 до 195 к.с. Новий Jeep Compass, найімовірніше, повністю електричні модифікації не отримає. Кросовер Compass 3 покоління коштуватиме близько 30 000 доларів.

OBOZ.UA вже показував раніше можливий дизайн найдешевшої моделі Jeep.

Источник материала
Поделиться сюжетом