1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Швейцарія – Італія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024
Швейцарія – Італія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Швейцарія – Італія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Чинний чемпіон Європи збірна Італії у суботу, 29 червня, відкриває стадію плей-оф першості континенту 2024 року, що у ці дні проходить у Німеччині. "Скуадра адзурра" у матчі 1/8 фіналу зіграє з командою Швейцарії, яка стала другою у групі з господарями турніру, Угорщиною та Шотландією.

Зустріч приймає головна арена чемпіонату – Олімпійський стадіон у Берліні. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Швейцарія – Італія. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ ШВЕЙЦАРІЯ – ІТАЛІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

ПРОГНОЗ НА ШВЕЙЦАРІЯ – ІТАЛІЯ

Фаворитами гри вважаються італійці. Ставки на їхню перемогу основні 90 хвилин приймаються з коефіцієнтом 2,40. Нічия оцінюється котируванням 2,90. А показники на успіх швейцарської збірної сягають рівня 3,30.

Поставити на те, що діючі чемпіони кваліфікуються до чвертьфіналу можна з індексом 1,66. Аналогічна подія з їхньої суперників пропонуються з коефіцієнтом 2,15.

СУДДІ НА ШВЕЙЦАРІЯ – ІТАЛІЯ

Обслуговувати зустріч у полі довірили бригаді арбітрів із Польщі, яку очолює Шимон Марчиняк. Допомагатимуть йому лайнсмени Томаш Лісткевич та Адам Купсик. Роль четвертого рефері виконає аргентинець Факундо Тельо.

Також на грі буде задіяна система відеоповторів (VAR), за роботою якої слідкуватиме Томаш Квятковські.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Мурат Якін, головний тренер збірної Італії:

– Італія – футбольніша країна, тому ми раді дозволити їм взяти на себе тягар фаворитів. У нас згуртована команда, ми показали це за останні три матчі. Ми повністю віримо в себе та наші здібності. Якщо гратимемо із задоволенням, у нас буде шанс на перемогу.

Лучано Спаллетті, головний тренер збірної Італії:

– Зараз, по суті, розпочинається новий турнір, і я бачу, що змінюється і вираз облич моїх гравців. У нас була дуже складна група, і вихід з неї, безумовно, зняв певний тягар із плечей. Швейцарці мають дуже єдиний колектив. Вони грають щільно, і стає складно знайти вільний простір між їхніми побудовами. Також вони активно пресингують. Якщо діяти недостатньо мудро, буде складно конструктивно йти в атаку.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Швейцарія: Зоммер – Шер, Аканджі, Родрігес – Стергіу, Джака, Фройлер, Ебішер – Ндой, Емболо, Варгас.

Італія: Доннарумма – Ді Лоренцо, Манчіні, Бастоні, Дарміан – Барелла, Фаджолі, Крістанте – К'єза, Скамакка, Ель-Шаараві.

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

У команд найбагатша історія зустрічі – вони зіграли 61 матч. Швейцарці вигравали лише вісім разів, італійці – 29. На першості континенту-2020 "скуадра адзурра" розбила суперника 3:0 на груповому етапі. Після цього команди обмінялися нічиєю у відборі до ЧС-2020 – 0:0 у Базелі та 1:1 у Римі.

Як повідомляв OBOZ.UA, суперкомп'ютер аналітичної компанії Opta перед стартом плей-оф Євро-2024 назвав головних фаворитів турніру.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом