1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Криму чути вибухи: під ударом опинилися Балаклава, Севастополь і Керч
У Криму чути вибухи: під ударом опинилися Балаклава, Севастополь і Керч

У Криму чути вибухи: під ударом опинилися Балаклава, Севастополь і Керч

Повідомляється про зупинку руху Керченським мостом. Місцева "влада" попередила про небезпеку ураження осколками.

Уранці, 29 червня, на території окупованого Криму пролунали вибухи. Як повідомив канал "Кримський вітер", чути роботу російських систем ППО, які розміщені на півострові.

За інформацією "губернатора" Михайла Развожаєва, системи протиповітряної оборони відбивають атаку в Севастополі. Чиновник попросив місцевих жителів не перебувати на відкритому просторі, оскільки "основну небезпеку становлять осколки".

"Усі служби приведені в стан бойової готовності", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Згідно з даними місцевих пабліків, територія Криму опинилася під ракетним ударом. Попередження про небезпеку надійшли в Керчі, Балаклаві, Тарханкуті, а також у Новоросійську.

Важливо Пожежа на 10 гектарів: у Криму палає на полігоні, звідки РФ запускає Shahed (фото)

Місцеві жителі розповіли, що в будинках здригаються вікна від вибухової хвилі, однак чи є влучання по об'єктах противника, наразі не відомо.

Також повідомляється, що рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито.

"Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і слідувати вказівкам співробітників транспортної безпеки", — пише один із місцевих пабліків.

Пізніше "влада" повідомила, що, за попередніми даними, внаслідок ракетної атаки постраждали 3 мирних жителі. У них осколкові поранення легкого ступеня тяжкості. Зараз їх госпіталізують до лікарні.

Раніше повідомлялося, що на пляжах тимчасово окупованого Криму почали встановлювати захисні "щити" з метою захисту відпочивальників від прямого попадання американської ракети ATACMS.

Теги по теме
Крым
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны