Забудьте про них: 5 популярних помилок літнього гардеробу
Забудьте про них: 5 популярних помилок літнього гардеробу

Забудьте про них: 5 популярних помилок літнього гардеробу

Яким має бути одяг влітку, коли сонце щедро припікає? Відкритим, у світлих відтінках і з натуральних тканин? Не зовсім: усе правильно, окрім першого. Тіло потрібно ховати від агресивних променів. Для цього носіть світлі речі довжини міді або максі, прямого чи вільного крою і з льону, бавовни, батисту, жоржету або сатину. Вони мають високу повітропроникність: це краще захистить вас від опіку і перегрівання, ніж оголена шкіра.

Яких речей та поєднань варто уникати влітку, щоб почуватися комфортно й мати стильний вигляд? Дізнайтеся в матеріалі OBOZ.UA.

1. Сукні із напівпрозорих тканин

Обираючи сукню на літо, звертайте увагу на крій, довжину та чи не просвічується крізь неї білизна. Виріб для гарної терморегуляції повинен бути довжини міді чи максі, крій – А-силуету, прямий, вільний чи у стилі ампір, а тканина – натуральна й непрозора. Прохожим необов'язково знати, який на вас бюстгальтер чи труси: це виглядатиме вульгарно, провокативно й недоречно. Напівпрозорі речі зодягайте вдома або під час відпочинку на пляжі.

2. Щільний денім

Носити щільний денім у спекотний сезон – не найкраще рішення. По-перше, в ньому вам буде дискомфортно й душно. По-друге, джинсові штани, шорти, спідниця, сукня чи сорочка, особливо в темних тонах, виглядатимуть недоречно у літньому гардеробі. Щільний денім практично не дихає, тому замініть його на речі з бавовни, льону, віскози чи в популярній останніми роками техніці кроше.

3. Надто обтислий одяг

Бажаєте підкреслити фігуру силуетною сукнею, комбінезоном чи лосинами й топом у рубчик? Без проблем! От тільки радимо зодягати їх увечері чи в прохолоду. Причина – в них тіло запарюється, що може спричинити перегрівання. А для спекотної пори підійдуть прямий, напіввільний чи oversize-крій.

4. Короткий топ та міні

У кроп-топі та мінішортах чи короткій спідниці ви ризикуєте виглядати вульгарно, адже оголюєте одразу живіт, руки й ноги. Крім того, такий аутфіт (особливо якщо ви забули нанести якісний крем з SPF) збільшує ризик перегрівання та сонячного опіку. Всього один модний прийом допоможе уникнути модного конфузу: зодягніть поверх топу сорочку вільного крою і з натуральної тканини – і одразу почуватиметеся комфортніше.

5. Взуття на високих підборах

У спекотні дні не слід носити туфлі чи босоніжки на надто високих підборах (понад 5 см). Це створює додаткове навантаження на ваші стопи та ноги, що стає причиною набряків. Натомість оберіть моделі на низькому ходу чи на невеличкій платформі. Це можуть бути мюлі, слайди із натуральних матеріалів, текстильні сандалі чи в'єтнамки.

Раніше OBOZ.UA писав про п'ять модних помилок, які видають відсутність смаку. Наприклад, колготки з ефектом засмаги візуально роблять ноги об'ємнішими, а також мають "дешевий" і неприродній вигляд.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом