Захисники України показали, як нищать розвідувальні БПЛА противника. Відео
Захисники України показали, як нищать розвідувальні БПЛА противника. Відео

Захисники України показали, як нищать розвідувальні БПЛА противника. Відео

Українські захисники нещодавно показали у мережі, як влучно відпрацювали по розвідувальному БПЛА росіян на полі бою. Ворожий безпілотник було ліквідовано розрахунком ЗРК 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі Сухопутних військ ЗСУ. На кадрах видно, як протиповітряна оборона влучає та збиває ворожий БПЛА, після чого в небі з'являється характерний слід.

Підрозділи ППО цієї та інших бригад Сухопутних військ активно здійснюють захист повітряного простору на всіх напрямках, забезпечуючи безпеку позицій від дій не лише розвідувальних, але й ударних ворожих дронів.

Раніше повідомлялося, що захисники України знищили чергові зенітні ракетно-гарматні комплекси окупантів у прикордонному районі. Два ЗРГК "Панцир-С1" спалили на Харківському напрямку ракетники ЗСУ в співпраці з бійцями Національної гвардії.

Нагадаємо, що у понеділок, 24 червня, ЗСУ завдали удару по російському центру далекого космічного зв'язку НІП-16, який розташований у тимчасово окупованому Криму під Євпаторією у селищі Вітине. Росіяни його використовували для управління супутниками, а також для збору інформації.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом