Ангел-Інна. Який вигляд має старша донька Мірошниченків: зіркова пара розповіла зворушливу історію всиновлення
Ангел-Інна. Який вигляд має старша донька Мірошниченків: зіркова пара розповіла зворушливу історію всиновлення

Ангел-Інна. Який вигляд має старша донька Мірошниченків: зіркова пара розповіла зворушливу історію всиновлення

Адвокатка та блогерка Інна Мірошниченко нарешті розсекретила ім'я та зовнішність усиновленої доньки. Дівчинку звати Ангеліна. Як розповіла дружина Тімура Мірошниченка, для неї це ім'я стало сакральним, адже складається із двох слів "ангел" та "Інна".

Процес удочеріння у пари зайняв 1,5 місяця. 16 квітня Мірошниченко розповідала, що після кількагодинних черг все ж змогла подати документи у службу у справах дітей. Нині в Instagram родина показалася у повному складі – вшістьох.

"15 травня в Міжнародний день сім’ї я їхала у справах і застрягла в заторі на Парковій дорозі. Вирішила не витрачати час і подзвонити в одну зі служб у справах дітей. Трубку підняли, а я не очікувала. Прошу почекати й починаю швидко за кермом заходити на сайт Мінсоцполітики, сортувати анкети дітей за віком 8-12, і першою серед всіх бачу її імʼя. Ангеліна. Ангел-Інна. Це наш ангел, точно наш", – розповіла Інна Мірошниченко.

Виходячи з розповіді адвокатки, родина ні не секунди не вагалася щодо дитини через проблеми з її здоров'ям та історію її життя. Відомо, що удочерила Ангеліну Інна самотужки, тобто за документами дівчинка лише її. Причиною цьому став завантажений робочий графік чоловіка, який фізично не встигав разом з дружиною проходити спеціальні курси.

"На наступний день я ознайомилася з анкетою і чекала на ZOOM, який ледь не розірвав наші з Тімом серденька. Ця історія не буде простою, бо має багато викликів і потребує багато сміливості й терпіння. Як би страшно не було чути історію чи медичний висновок, жодного разу ми не подумали, що треба подивитися ще когось. Це наша Ангеліна. Бо ми одразу знали: перша анкета, яка буде актуальною, – це анкета нашої дитини", – зазначила жінка.

Ймовірно, дівчинка протягом усього процесу всиновлення перебувала за кордоном, адже парі довелося долати понад 1,5 тисячі кілометрів шляху до неї лише в один бік. Нових батьків Ангеліна сприйняла з радістю, і троє дітей зіркового подружжя швидко знайшли спільну мову з нею. Біологічна донька Мірошниченків, Мія, вже здружилася з сестрою, про що свідчить їхнє "пальчикостискання" наприкінці родинного відео.

"Далі було півтора місяця служб, розпоряджень, документів, погоджень і 1600 км в один бік для побачення. Я десятки разів плакала від вдячності людям, які допомагали, робили все, що в їхніх силах і навіть більше, аби пришвидшити це. Хоча це не вберегло нас від "Чому так довго? Я так плакала за вами…" Але це вже в минулому. Попереду ще багато бюрократії, але все це такі дрібниці, коли ти бачиш, що дитина отримала те, про що так сильно мріяла, – сім'ю!" – написала Інна Мірошниченко.

Пара довела підписників до сліз щемливою історією удочеріння. Як зазначають шанувальники, їхня родина є прикладом для наслідування:

  • "Те, як діти приймають інших дітей у свою сім'ю, варте всіх нагород вам як батькам! Ваші діти – ваше відображення!"
  • "Я реву з самого ранку. Ви приклад для багатьох нас. Ви просто неймовірні".
  • "Ангеліночці пощастило з родиною. Дякую вам, що ще одна україночка тепер має чудову сімʼю!"
  • "Яка гарна сімʼя, приклад".
  • "Неймовірна родина ви якась... я не знаю, ви просто справжня, класна, чесна, красива, добра родина ! Ви – любов!"
  • "Ангеліночка потрапила в неймовірно добру і щиру родину. Її очі уже сяють. У вас і у ваших дітей стільки любові всередині й це щось чарівне!"

Тепер сім'я Мірошниченків складається з шести людей – самого подружжя, біологічних дітей, 6-річної Мії та 4-річного Марка, та прийомних, 3-річного Марселя й Ангеліни (точний вік пара поки не оголошує).

Раніше OBOZ.UA писав, як зіркова родина Мірошниченків провела перші вихідні у повному складі із усиновленою донькою.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом