Чоловік запустив дрон, щоб подражнити пса своєї сусідки: собака виявився розумнішим
Чоловік запустив дрон, щоб подражнити пса своєї сусідки: собака виявився розумнішим

Чоловік запустив дрон, щоб подражнити пса своєї сусідки: собака виявився розумнішим

Власника літального апарата зобов’язали оплатити послуги ветеринара для домашнього улюбленця, зокрема рентген, стоматологічний огляд, заспокійливе та ліки.

Сусід запустив дрон навколо будинку американки, щоб подражнити її собаку, але пес встиг знешкодити літальний апарат. Після цього інциденту чоловік зажадав отримати компенсацію в розмірі 900 доларів, але суд натомість оштрафував саме його. Детальніше про це йдеться на одному з тематичних форумів на Reddit, пише видання The Mirror.

Авторка допису розповіла, що сусід часто літає дроном над її будинком, щоб подражнити пса, але одного разу кмітливий домашній улюбленець додумався зловити пристрій.

"Сусід грюкав у мої двері, викрикуючи нецензурну лайку. Як виявилось, він знову запускав свій дрон над моїм подвір'ям, але цього разу собаці вдалося його знищити", — пише жінка.

За її словами, чоловік вимагав компенсувати ремонт літального апарата, однак вона відмовилась й зачинила двері прямо його носом.

Пес зловив дрон, який літав над подвір'ям
Фото: Pixabay

"Я кілька разів просила зупинитися, але той завжди відмовляється, казав, що мені не належить повітряний простір… Поліція попросила сусіда такого більше не робити, щоб уникнути конфлікту, але це не допомогло", — додає власниця пса.

Пізніше жінка звернулася за консультацією на гарячу лінію Федерального управління цивільної авіації в США (FAA) й подала позов до суду. На диво, їй вдалось довести свою правоту: сусіда зобов’язали оплатити послуги ветеринара для собаки, зокрема рентген, стоматологічний огляд, заспокійливе та ліки. Загалом це обійшлось у 2000 доларів.

"Тепер йому заборонено літати над моєю ділянкою, але я про всяк випадок встановила камери відеоспостереження", — зазначила авторка розповіді.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що житель однієї з громад в маленькому провінційному містечку висловив обурення через безпрецедентну відкритість нових сусідів-нудистів, які не соромляться демонструвати свій незвичний для місцевих мешканців спосіб життя.

А от Етьєн Констебл із Каліфорнії (США), якому міська рада наказала заховати човен, припаркований на його під'їзній доріжці, найняв художника, щоб той намалював реалістичне зображення судна на знак протесту.

Теги по теме
фото
Источник материала
Поделиться сюжетом