Для фанатів гібридів: названо найкращі вживані авто
Для фанатів гібридів: названо найкращі вживані авто

Для фанатів гібридів: названо найкращі вживані авто

Гібридне авто – хороший вибір для водія, який цікавиться електрокарами, але побоюється відмовлятись від традиційного двигуна. Ці машини поєднують в собі переваги обох силових установок одночасно.

А для більшої певності експерти радять спробувати почати із вживаного гібридного авто. Експерти видання Topspeed склали рейтинг моделей, які порадують своєю надійністю.

Chevrolet Malibu Hybrid

Попри те, що гібридна версія Malibu залишається одним із найдоступніших нових седанів на ринку, гібридна версія Malibu була знята з виробництва у 2019 році. Під капотом моделі ви отримуєте 1,8-літровий чотирициліндровий двигун у поєднанні з електродвигуном, потужність якого становить 122 кінські сили і 130 Нм крутного моменту. Що стосується ефективності, седан має вражаючу витрату палива у 5 літрів на 100 км та загальний запас ходу у 950 кілометрів.

Mercury Milan Hybrid

Свіжу модель Mercury Milan Hybrid експерти оцінили, як надзвичайно надійне авто з майже ідеальним рейтингом. Однак варто мати на увазі, що його експлуатація обійдеться дещо дорожче, ніж у конкурентів, попри те, що Mercury – бренд середньої цінової категорії. На 100 км шляху у місті машина використовує 5,7 літрів палива.

Honda Insight

Honda Insight є одним з найменших гібридних автомобілів в цьому списку, але вона пропонує видатний внутрішній простір і високу ефективність. На 100 км шляху машина витрачає 5,9 літрів пального і має запас ходу у 680 км. Модель може похвалитись відмінною надійністю, проте можуть виникнути проблеми з подушками безпеки.

Toyota Prius C

У світі гібридних автомобілів лише деякі з них мають таку ж впізнаваність, як Toyota Prius. Основна відмінність між Prius C та стандартним Prius – це розмір. Prius C спроектований як зменшена версія флагманського гібридного седана, що робить його ще більш зручним для пересування містом. Модель може похвалитись чудовим розходом палива у 4,7 літра на 100 км на трасі та 4,5 у місті.

Toyota Camry

Модель вирізняється на ринку завдяки найкращій у своєму класі ефективності та конкурентоспроможною ціною. Під її капотом ви знайдете встановлено 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з одним електродвигуном, загальна потужність яких становить 200 кінських сил. На 100 кілометрів шляху модель використовує лише 4,9 літра пального.

Toyota Prius

Повнорозмірному Prius теж знайшлося місце у рейтингу. Потужність моделі складає 134 кінських сили, як і у нових модифікаціях. При цьому експерти хвалять її за довговічність, надійність і за надзвичайну економність – на 100 км Prius використовує 4,7 літра пального.

Hyundai Sonata Hybrid

Однією з моделей, що безпосередньо конкурує з Toyota Camry, є гібридна Hyundai Sonata. Корейський седан оснащений 2,4-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 159 кінських сил та електродвигуном, який додає 47 кінських сил. З таким співвідношенням вона витрачає 6,4 літра палива на 100 км.

Ford Fusion Hybrid

Fusion – один з багатьох американських седанів, виробництво яких було припинено, щоб звільнити місце для зростаючого парку кросоверів-позашляховиків. Однак цей гібрид пропонував хороше співвідношення ціни та надійності. І на додачу використовував 6 літрів палива на 100 кілометрів шляху.

Chevrolet Volt

Щоб звільнити місце для повністю електричного Bolt, Chevrolet Volt був знятий з виробництва в 2019. Але у своєму сегменті він напряму конкурував з Toyota Prius. Однак при цьому вигравав за показниками надійності.

Раніше OBOZ.UA розповідав про рейтинг недорогих гібридів на глобальному ринку від фахівців.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом