Джошуа вперше зробив прогноз на реванш Усик – Ф'юрі
Джошуа вперше зробив прогноз на реванш Усик – Ф'юрі

Джошуа вперше зробив прогноз на реванш Усик – Ф'юрі

Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) вважає, що його співвітчизник Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) програє в реванші чемпіону WBA, WBO, IBO та WBC Олександру Усику (22- 0, 14 ДО). Повторну зустріч між боксерами заплановано на 21 грудня цього року.

Ентоні вкотре наголосив, що Ф'юрі – добрий боєць, але в боксі є рівні. Джошуа впевнений, що Тайсону потрібно вчитися на цих ситуаціях

"Я не думаю, що він недооцінював Усика, але він казав, що українець середньоваговик, такий, сякий. Це просто показало всім, що ніколи не треба гратися, когось принижувати. Потрібно віддавати належне, якщо воно заслужене. Інакше ти можеш вийти туди, думаючи, що когось забикуєш, а наступної хвилини в бою все може змінитися з навпаки. Чи може Ф'юрі побити його у реванші? Ні. Ніяк", - цитує Ентоні Джошуа IFL TV, переклад якого наводить Vringe.

Британець буде вражений, якщо Олександр програє.

"Я вважаю Ф'юрі хорошим бійцем, і ви бачили деякі хороші моменти. Я просто не думаю, що він здатний на це. Це не те, щоб я не ціную Тайсона. Він гарний, він вивів себе на цю позицію. Я просто не вважаю, що він кращий, ніж Усик", – підсумував Джошуа.

Як повідомляв OBOZ.UA, Ентоні Джошуа 21 вересня поб'ється зі співвітчизником Даніелем Дюбуа (21-2, 20 КО). На кону стоятиме пояс Міжнародної федерації боксу (IBF), від якого відмовився Усик. Стало відомо, що IBF не залишила вибору нашому чемпіону. Ця ситуація обурила голову Абсолютного бійцівського чемпіонату (IBF) Дану Уайта.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом