Іспанія – Грузія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024
Іспанія – Грузія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Іспанія – Грузія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Триразові чемпіони Європи іспанці у неділю, 30 червня, проведуть матч 1/8 фіналу континентальної першості-2024, яка у ці дні проходить на полях Німеччини. Підопічні тренера Луїса де ла Фуенте проекзаменують дебютанта турніру команду Грузії.

Зустріч приймає стадіон "Рейн Енергі Штадіон" у Кельні. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Іспанія – Грузія. Початок гри – о 22:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ ІСПАНІЯ – ГРУЗІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів. Коментуватимуть поєдинок Олександр Новак та Владислав Шалота.

ПРОГНОЗ НА ІСПАНІЯ – ГРУЗІЯ

Явними лідерами поєдинку є іспанці. Ставки на перемогу "фурії рохи" в основні 90 хвилин ігрового часу приймаються з коефіцієнтом 1,20. Нічия оцінюється котируванням 6,50. А показники на тріумф грузинських футболістів сягають рівня 17,00.

СУДДІ НА ІСПАНІЯ – ГРУЗІЯ

Обслуговувати зустріч довірили бригаді арбітрів із Франції, яку очолює Франсуа Летесьє. Допомагатимуть йому лайнсмени Сиріль Мюньє та Меді Рамуні. Роль четвертого рефері виконає Сердар Гезюбююк із Нідерландів.

Також на грі буде задіяна система відеоповторів, за роботою якої слідкуватиме Жером Брізар.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Луїс де ла Фуенте, головний тренер збірної Іспанії:

– Ми ставимося з максимальною повагою до збірної Грузії. Ця команда проводить чудовий турнір, вони обіграли Португалію. Плюс, із нашим досвідом, ми можемо бачити, як вони додали у своїх виступах. Нам потрібно буде показати найкращу версію себе, щоб мати шанси на вихід до чвертьфіналу. Їхні гравці дуже швидко тікають у контратаки. Нам потрібно буде дотримуватись граничної обережності.

Віллі Саньоль, головний тренер збірної Грузії:

– Перемога над Португалією була дуже емоційною, бо ніхто на це не очікував. Ми дуже раді, що залишаємось тут. Ми мали всього чотири дні на відновлення, всім хотілося б ще два дні, але я не думаю, що це проблема. Сподіваюся, гравці відновили сили і з нетерпінням чекають на вихід на поле. Ми впевнені у собі, бо нам абсолютно нема чого втрачати.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Іспанія: Сімон – Карвахаль, ле Норман, Ляпорт, Кукурель – Педрі, Родрі, Фабіан Руїс – Ямаль, Мората, Вільямс.

Грузія: Мамардашвілі – Цитаїшвілі, Двалі, Кашія, Кверквелія, Какабадзе – Кочорашвілі, Китеїшвілі, Чакветадзе – Кварацхелія, Мікаутадзе

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Команди грали один з одним у відборі до Євро-2024. Тоді Іспанія була двічі сильніша за суперника – 7:1 у Тбілісі і 3:1 у Вальядоліді. Усього ж команди провели сім матчів – Грузія виграла один раз та програла шість. Різниця м'ячів 19-4.

Як повідомляв OBOZ.UA, нападник збірної Грузії Жорж Мікаутадзе став найкращим бомбардиром групової стадії Євро-2024, але забив у два рази менше, ніж команди оформили автоголів.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом