На місці будинку батьків Джамали у Криму росіяни хочуть збудувати санаторій для військових
На місці будинку батьків Джамали у Криму росіяни хочуть збудувати санаторій для військових

На місці будинку батьків Джамали у Криму росіяни хочуть збудувати санаторій для військових

Так звана "влада" тимчасово окупованого Криму планує побудувати санаторій для своїх солдатів в Алушті. Для цього вони вирішили використати ділянку, на якій знаходиться батьківський будинок української співачки Джамали. Про це артистка повідомила у своєму Інстаграмі.

- Днями російська окупаційна влада оголосила, що вона забирає будинок моїх батьків, дідусь, погрожуючи зробити на його місці санаторій для російських військових. Я розумію, що це не просто повідомлення мені, це повідомлення всім кримським татарам, українцям, непокореним: "Говоритимеш - ми тобі закриємо рота!", - заявила співачка.

Джамала зазначила, що від агресії Росії страждають уже 5 поколінь її родини. Дітям зірки так і ним вдалося побувати у домі предків, але артистка не втрачає надії та вірить, що вони відвідають сімейне "гніздечко".

- Мовчати я не можу і не буду! Я б хотіла цього літа бути просто мамою і насолоджуватися своїм немовлям. І я щиро мрію, щоб у кожної дитини ніхто не міг забрати будинок чи прийти до цього будинку без дозволу. Тому я вибираю не боятися, а боротися!, – сказала Джамала.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jamala (@jamalajaaa)

  • 10 червня стало відомо, що російські окупанти планують відібрати активи ще 110 українських фізичних та юридичних осіб у Криму, пояснюючи це «недружніми діями щодо Росії». Зокрема, росіяни хочуть конфіскувати майно української співачки кримськотатарського походження Джамали.
  • 28 червня співачка Джамала вперше відреагувала на новину про незаконне присвоєння та "націоналізацію" її майна в рідному Криму. Артистка зізналася, що цю заяву окупаційної влади півострова болісно сприйняла її родина.
Источник материала
Поделиться сюжетом