Найпопулярніші аксесуари 90-х знову повертаються в моду. Фото
Найпопулярніші аксесуари 90-х знову повертаються в моду. Фото

Найпопулярніші аксесуари 90-х знову повертаються в моду. Фото

Коли мова йде про моду 90-х, то цей період можгна охарактеризувати, як "усе й одразу". Такі ікони стилю, як Крісті Терлінгтон, Наомі Кемпбелл, Керолін Бессетт-Кеннеді та Дженніфер Еністон, подарували нам справді видатні образи. Їхнє поєднання витонченого мінімалізму та сексуальності вплинуло на низку трендів 2024 року.

Але деякі речі, які піднялися на вершину модних чартів, були, м'яко кажучи, сумнівними. Наприклад, чого тільки варті пластикові кліпси-метелики та вітровки. Тим не менш, коли справа доходить до аксесуарів, 90-ті мали безліч яскравих зразків, які залишаються безперечно крутими. І цього літа деякі з них знову повертаються в моду, повідомляє Who What Wear.

Сумки-багети

Оригінальна сумка-багет Fendi була розроблена Сільвією Вентуріні Фенді в 1997 році і миттєво стала модною сумкою десятиліття – особливо після того, як її популяризувала Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто". Італійський бренд продовжує випускати нові ітерації цієї культової сумки, але її витончений силует також перейняли і переосмислили дизайнерські бренди.

Підбори на ремінцях

Туфлі на підборах з ремінцями були неодмінним атрибутом червоних доріжок у 90-х, їх носили всі – від Кейт Мосс до Вікторії Бекхем. Ці ледь помітні туфлі поєднуються з безліччю різних образів, додаючи вечірньому вбранню стримано-сексуальної нотки – не дивно, що сучасні трендсеттери, такі як Белла Хадід та Емілі Ратаковскі, також є їхніми великими шанувальницями.

Мюлі

Мюлі на підборах, які носять з джинсами чи брюками, сукнями чи міні-спідницями, є іконою 90-х. Незалежно від того, відкриті вони чи гостроносі, мюлі – один з найбільш універсальних стилів взуття на підборах.

Масивні кросівки

Ми завдячуємо папараці принцеси Діани за те, що вони увічнили стиль масивних кросівок. Ви можете зануритися в 90-ті і поєднати їх з велосипедними шортами та світшотом, або ж спробувати інтегрувати їх у свої образи 2024 року, поєднавши з широкими джинсами чи навіть літньою сукнею.

Намиста-чокери

Коли справа доходить до ювелірних прикрас, чокер, безсумнівно, був обов'язковим елементом 90-х, і значною мірою завдяки тіктокерам покоління Z, він повернувся. Якщо ви хочете створити образ в стилі ретро, оксамитовий або шнуровий аксесуар з одним кулоном – це те, що вам потрібно.

Раніше OBOZ.UA писав про 5 популярних помилок літнього гардеробу: забудьте про них.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом