"З нею небезпечно": українська акторка розповіла, як Сумська "розколює" колег
"З нею небезпечно": українська акторка розповіла, як Сумська "розколює" колег

"З нею небезпечно": українська акторка розповіла, як Сумська "розколює" колег

Євгенія М’якенька зізналася, чому з Ольгою Сумською буває складно працювати.

Українська акторка Ольга Сумська - легенда українського кінематографа. При цьому з дівою не так вже й просто працювати на одному знімальному майданчику.

Про це в інтерв'ю для Oboz.ua розповіла її колега - акторка Євгенія М'якенька. Разом із Сумською вона знімалася в гумористичному серіалі "Юрчишини".

М'якенька зазначила, що Сумська має чудове почуття гумору і не боїться його застосовувати. Тому вона "небезпечна" для колег - зберігати спокій у кадрі дуже складно, коли Ольга починає жартувати.

"Вона – вогонь! З нею небезпечно грати в комедіях, тому що вона любить "розколювати" колег – смішить перед камерою так спритно, що не розсміятися неможливо. Мене, як поведе, доводиться довго заспокоюватися, перезнімати. Оля дуже крута, з нею неймовірно комфортно працювати", - каже Євгенія М’якенька про Ольгу Сумську.

Хто така Ольга Сумська

Ольга Сумська - українська актриса і телеведуча. Заслужена артистка України (1997), Народна артистка України (2009). Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996). Також нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2021).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що учасник гурту Kazka, мультиінструменталіст Дмитро Мазуряк, мобілізувався до лав ЗСУ, і вже пройшов навчання.

Також Мурат Налчаджиоглу і його подруга, модель Анастасія Foxy, показали позитивний тест на вагітність. На цьому ґрунті пара знову публічно поскандалила.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом