Бен Аффлек вивіз свої речі з сімейного маєтку, поки Дженніфер Лопес була в Європі
Бен Аффлек вивіз свої речі з сімейного маєтку, поки Дженніфер Лопес була в Європі

Бен Аффлек вивіз свої речі з сімейного маєтку, поки Дженніфер Лопес була в Європі

Пара, яка в липні мала відзначити другу річницю весілля, схоже, не збирається миритися.

Поки 54-річна американська співачка Дженніфер Лопес відпочивала в Італії та відвідувала покази на Тижні моди в Парижі, її чоловік Бен Аффлек часу дарма не гаяв. Як повідомляє People з посиланням на свої джерела, він вивіз свої речі з їхнього сімейного маєтку в Беверлі-Гіллз.

З'їхавши з розкішного будинку за $60 мільйонів, оскароносний актор зняв нерухомість у Брентвуді. За житло, яке розташоване всього за кілька кварталів від будинку його колишньої дружини Дженніфер Гарнер і їхніх трьох дітей, він платить $100 тисяч.

"Бен продовжує жити в орендованій квартирі. Він перебуває там уже близько двох місяців. Здається, він у порядку. Він був у своєму офісі щодня і, здається, зосереджений на роботі. Він також проводить час зі своїми дітьми", — розповів інформатор.

У Аффлека і Гарнер дві дочки, Вайолет (18 років) і Серафіна (15 років), а також 12-річний син Семюель. Після сварки з Лопес голлівудська знаменитість багато часу проводить із сином, а його колишня дружина підтримує його і сподівається, що він помириться з Джей Ло.

Коли Лопес повернулася з відпустки, її помітили в офісі Аффлека в Західному Голлівуді. На відміну від чоловіка, вона носить обручку і каблучку для заручин. Бен же останнім часом з'являється без цих символічних аксесуарів.

Незважаючи на те, що пара ще не давала жодних коментарів пресі з приводу ймовірного розлучення, багато хто впевнений, що шлюб приречений. Так, відома телезваха Патті Сейнджер уже передбачила, чим обернеться крах шлюбу знаменитостей, а відома колумністка Морін Каллахан розповіла, чому їхній союз від самого початку був приречений. Друзі зірки кажуть, що Бен завжди був похмурим і сварливим, але залишався "чудовим батьком", а близькі Аффлека звинувачують Лопес у нещирості та показушності.

Зараз Бен і Дженніфер виставили на продаж величезний будинок, який шукали понад рік. За цю нерухомість вони хочуть виручити $65 мільйонів. За словами людей з оточення пари, нікому з подружжя цей особняк не подобався. Аффлека бентежило те, що звідти далеко до його дітей, а Лопес вважала, що будинок із 12 спальнями занадто великий для неї.

Співачка, за чутками, до останнього намагалася зберегти шлюб, але тепер перестала докладати зусиль і зосередилася на своїх дітях, 16-річних близнюках Максі та Еммі, а також занурилася з головою в роботу. Вона вже підписала новий контракт із Netflix.

Раніше Фокус писав, що відомо про перше кохання Бена Аффлека, і де воно зараз.

Источник материала
Поделиться сюжетом