Чоловік блогерки Тані Пренткович Андрій Гонковський зізнався, чи повернеться в Україну
Чоловік блогерки Тані Пренткович Андрій Гонковський зізнався, чи повернеться в Україну

Чоловік блогерки Тані Пренткович Андрій Гонковський зізнався, чи повернеться в Україну

Андрій Гонковський виїхав за межі України після початку повномасштабної війни, а саме в січні 2024 року. Блогер вже пів року живе за кордоном.

Блогер Андрій Гонковський, який є чоловіком блогерки Тані Пренткович, зізнався, чи планує повернутися в Україну після скандалу з Мальдівами. Подробицями він поділився у спільному інтерв’ю з дружиною про ситуацію з відпочинком на Мальдівах.

Зокрема, Андрій Гонковський зізнався, що сумує за рідними та друзями і дуже хоче повернутися в Київ, однак наразі він до цього не готовий. Блогер пояснює, що наразі вважає небезпечним повертатися в Україну, оскільки він досі отримує погрози через відпочинок на Мальдівах.

"Точно повернусь. Дуже хочу це зробити, але зараз відчуваю, що це ще небезпечно. Ще нещодавно були і погрози, і анонімні дзвінки, і насправді я тут себе на 100% не почуваю себе в безпеці. Скоріш за все трішки згодом", — сказав Андрій Гонковський.

Скандал з Мальдівами

Андрій Гонковський та Таня Пренткович — родина блогерів, які стали фігурантами скандалу через відпочинок Андрія на Мальдівах. Сталося це на початку 2024 року.

Таня Пренткович разом з дітьми перебувала на відпочинку, в той час, як у себе в інстаграм Андрій показував, що знаходиться на благодійному заході у Варшаві. Однак, відпочиваючі зробили фото на якому зафіксували, що Андрій Гонковський відпочиває з родиною на Мальдівах.

Як згодом пояснив блогер, він мав кілька вільних днів тому вирішив приєднатися до родини. Андрій Гонковський зізнався, що виїхав з України завдяки державній програмі "Шлях", як волонтер. Через це родину масово почали хейтити. На фоні скандалу на родину почали сипатися погрози, через що блогери прийняли рішення виїхати з України.Сама ж Тетяна Пренткович повернулася в Україну, а от сам Андрій Гонковський так і залишився за кордоном. Згодом зʼясувалася, що родина живе в Португалії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чоловік блогерки Тані Пренткович Андрій Гонковський зізнався, як виїхав з України.

Крім цього, Фокус писав, що Тетяна Пренткович показала, куди вони переїхали з чоловіком.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом