Думали алкоголь: рибалки загинули після того, як випили з пляшок, знайдених у морі
Думали алкоголь: рибалки загинули після того, як випили з пляшок, знайдених у морі

Думали алкоголь: рибалки загинули після того, як випили з пляшок, знайдених у морі

Моряки роздали частину пляшок іншим командам. Наразі робляться спроби повідомити ці екіпажі.

Чотири рибалки зі Шрі-Ланки загинули, ще двоє перебувають у критичному стані після вживання невідомої рідини з пляшок, які вони знайшли в морі. Про це пише BBC News.

Чоловіки перебували на риболовлі, коли знайшли пляшки приблизно за 320 морських миль від Тангалле, міста на південному узбережжі острова.

Представники ВМС Шрі-Ланки повідомили журналістам, що рибалки пили з пляшок, думаючи, що в них міститься алкоголь. Генеральний директор Департаменту рибальства і водних ресурсів Шрі-Ланки Сусанта Кахаватте повідомила кільком виданням, що військово-морські сили намагаються повернути їх на берег. Вона додала, що військово-морські сили надають медичну допомогу чоловікам, які перебувають на борту риболовецького судна "Девон", оскільки у них недостатньо часу, щоб повернути їх на сушу для лікування.

Кахаватте також розповіла, що рибалки роздали частину пляшок іншим командам, які працюють у цьому районі. Вона додала, що наразі робляться спроби повідомити ці екіпажі.

Рибальське судно "Девон"
Фото: Ada Derana

Представники військово-морського флоту повідомили місцевим ЗМІ, що "Девон" буксирують назад до берега іншим судном. Воно вирушило з Тангалле 4 червня.

За повідомленнями, інцидент викликав протести в прибережному місті, розташованому за 120 миль (193 км) від столиці Коломбо, і заклики повернути на сушу тих моряків, які залишилися живими. Влада зараз проводить розслідування вмісту пляшок.

Раніше Фокус повідомляв, що пасажирка літака помітила заклеєний скотчем ілюмінатор. Лаура Аю постійно чула свистячий звук. Жінка звернулася до бортпровідниці, але їй відповіли, що вона занадто гостро реагує на ситуацію, що склалася.

Також стало відомо, що гігантська воронка поглинула частину футбольного поля, на якому часто грають діти. Вона утворилася внаслідок обвалу в шахтах під футбольними полями.

Теги по теме
моряки
Источник материала
Поделиться сюжетом