Ексрадник Трампа почав відбувати тюремний строк за неповагу до Конгресу
Ексрадник Трампа почав відбувати тюремний строк за неповагу до Конгресу

Ексрадник Трампа почав відбувати тюремний строк за неповагу до Конгресу

Давній соратник експрезидента Дональда Трампа Стівен Беннон прибув до в'язниці до 1 липня для відбування свого покарання за неповагу до Конгресу – ув'язнення строком на чотири місяці.

Про це, як пише "Європейська правда", повідомляє AP.

Беннон прибув до Федеральної виправної установи в Денбері, штат Коннектикут, близько полудня і був офіційно взятий під федеральну опіку, повідомило Бюро в'язниць.

Виступаючи перед журналістами, Беннон назвав себе "політичним в'язнем", сказав, що колишній президент Дональд Трамп "дуже підтримує" його, і розкритикував демократів, включаючи генерального прокурора Мерріка Гарланда.

"Я пишаюся тим, що потрапив до в'язниці", – сказав Беннон, додавши, що він "протистоїть корумпованому Мін'юсту Гарланда".

Незадовго до того, як він прибув здаватися, невелика група прихильників, серед яких була Марджорі Тейлор Грін, республіканка з Джорджії, зібралася на узбіччі дороги біля в'язниці.

У жовтні того року суд присудив Беннону чотири місяці позбавлення волі.

Стів Беннон був радником Дональда Трампа під час президентської кампанії 2016 року, а потім працював головним стратегом Білого дому у 2017 році.

Після звільнення з Білого дому Беннон працював над згуртуванням правих сил у Європі.

Источник материала
Поделиться сюжетом