Франція – Бельгія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024
Франція – Бельгія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Франція – Бельгія: всі подробиці матчу 1/8 фіналу Євро-2024

Збірні Франції та Бельгії у понеділок, 1 липня, зустрічаються у центральному матчі першого раунду плей-офф чемпіонату Європи з футболу, який у ці дні проходить у Німеччині. Переможеці поєдинку у чвертьфіналі зіграють із найсильнішим у парі Португалія – Словенія.

Поєдинок приймає стадіон "Меркур-Шпіль Арена" у Дюссельдорфі. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Франція – Бельгія. Початок гри – о 19:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ ФРАНЦІЯ – БЕЛЬГІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

ПРОГНОЗ НА ФРАНЦІЯ – БЕЛЬГІЯ

Фаворитами гри вважаються французи. Ставки на перемогу команди Дідьє Дешама в основні 90 хвилин ігрового часу приймаються з коефіцієнтом 1,96. Нічия оцінюється котируванням 3,30. А показники на успіх команди Бельгії сягають рівня 4,65.

СУДДІ НА ФРАНЦІЯ – БЕЛЬГІЯ

Обслуговувати зустріч у полі довірили бригаді арбітрів зі Швеції, яку очолює Ґленн Нюберг. Допомагатимуть йому лайнсмени Махбод Беїджі та Андреас Седерквіст. Роль четвертого рефері виконає литовець Донатас Румшас.

Також на грі буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Пол ван Букел з Нідерландів.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Дідьє Дешам, головний тренер збірної Франції:

– Ми маємо вийти до чвертьфіналу. Я намагаюся вибрати склад так, щоб доставити супернику якнайбільше проблем. Я не роблю замін заради замін, але можу щось змінювати. Це вже не груповий етап, це нове змагання всередині турніру. Потрібно бути ефективними. Щоб вигравати матчі, треба забивати. Це відбувається не за клацанням пальців – необхідно додавати.

Доменіко Тедеско, головний тренер збірної Бельгії:

– Я відкрив для себе це суперництво не три дні тому. Я знав про нього ще до того, як став тренером збірної Бельгії. Це не змінило мій підхід та підготовку до матчу. Невдачі 2018 та 2021 років проти Франції сидять усередині нашої команди. Деякі гравці команди грали у тих матчах. Ми про це говорили, але я не намагався використати це спеціально як мотивацію.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Франція: Меньян – Кунде, Упамекано, Саліба, Ернандес – Канте, Чуамені, Рабйо, Грізманн – Мбаппе, Тюрам

Бельгія: Кастеелс – Кастань, Фас, Вертонген, Теате – Тілеманс, Онана, де Брюйне – Докю, Лукаку, Люкбакіо

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

У команд найбагатша історія протистоянь. Вони відіграли один з одним уже 75 матчів – 26 виграла Франція, а 31 залишилася за Бельгією. Останній поєдинок відбувся у півфіналі Ліги націй-2020/21. Тоді "галльські півні" на останній хвилині вирвали перемогу 3:2.

Як повідомляв OBOZ.UA, матч 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу-2024 між збірними Німеччини та Данії було перервано на 25 хвилин.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом