Колишній чоловік Ані Лорак вдруге стане батьком
Колишній чоловік Ані Лорак вдруге стане батьком

Колишній чоловік Ані Лорак вдруге стане батьком

Анастасія Foxy та Мурат Налкакиоглу на фоні чуток про заручини, поділилися радісною звісткою про поповнення в родині.

29-річна модель Анастасія Foxy, яка наразі перебуває у відносинах з турецьким бізнесменом та колишнім чоловіком співачки-зрадниці Ані Лорак Муратом Налкакиоглу показала тест на вагітність з двома смужками. Радісною звісткою дівчина поділилася у себе на сторінці в Інстаграм, світлиною поділився і Мурат.

Ймовірніше всього, таким чином модель вирішила поділитися новиною про поповнення. Підписала Анастасія фото з двома позитивними тестами на вагітність словами: "Найважливіше в житті – знайти правильного відповідального супутника. Проте, на жаль, не кожному це вдається".

Знімок з екрана публікації моделі поділився її бойфренд Мурат, які підтвердив, що новиною про вагітність Анастасія поділилася ще пʼять днів тому, чому він був безмежно радий, адже хотів цього з перших днів. Однак, те, що кохана виставила цю новину на показ засмутило бізнесмена.

"Я тебе виправляю, приймаю і кажу, що люблю тебе. І, мабуть, це і є стосунки. Коли я побачив це, то сказав, що я найщасливіший чоловік у цьому світі, бо ми хотіли цього з першого дня. У мене одне запитання. Це було п'ять днів тому, навіщо це зараз публікувати й висвітлювати в Instagram. Деяким людям подобається робити шоу, — відреагував Налкакіоглу на допис коханої.

Варто зазначити, щонапередодні пара заінтригувала шанувальників фотографією з обручками на руках. Шанувальники запідозрили, що Мурат та Анастасія таємно одружилися.

Відомо, що у Анастасії від попередніх стосунків є син Станіслав. У Мурата також є донька від першого шлюбу з Ані Лорак, якій виповнилося 13 років. Софія живе разом зі співачкою, однак часто відпочиває з батьком в Туреччині.

Нагадаємо, раніше ми писали, що колишній чоловік Ані Лорак побився з її експродюсером Сергієм Перманом.

Крім цього, Фокус писав, що колишній чоловік Ані Лорак показав, як виросла їхня донька.

Источник материала
Поделиться сюжетом