Модель помстилася колишньому під час "останнього поцілунку" і втекла на курорт
Модель помстилася колишньому під час "останнього поцілунку" і втекла на курорт

Модель помстилася колишньому під час "останнього поцілунку" і втекла на курорт

18-річна дівчина почула, що її кидають, і попросила про поцілунок. Тоді вона позбавила коханого язика, залишивши "незворотну" травму.

Модель жорстоко помстилась чоловіку, попросивши про "останній поцілунок" після розставання. Деталями поділились у виданні Daily Star.

Чоловік оголосив дівчині, що розриває стосунки з нею. Тоді вона попросила про "останній поцілунок" та помстилася, відкусивши йому язик.

Постраждалий втратив відчуття смаку, а також перестав розрізняти солоне й солодке. Його травму описали як "незворотну".

Напад стався ще 26 червня 2016 року. Аарону на той момент було 40 років, а його колишній — 18. Ходили чутки, що після інциденту дівчина полетіла в Таїланд.

Фото Адайї Лопез
Фото: Adaia López Esteve / Facebook

Однак вже у 2024 році 26-річну модель вистежили. Вона попалася під час відпочинку на курорті Коста-Брава. Поліціянти затримали її, отримавши анонімне повідомлення.

В іспанському виданні Diari de Tarragona уточнили, що вирок Адайї винесли лише у 2021 році. Вона подавала апеляції, а коли вирок став остаточним і правоохоронці прийшли до дівчини додому, там її вже не було. Тоді був виданий ордер на обшук і арешт.

Дівчину розшукували понад рік. За нанесення тілесних ушкоджень колишньому її засудили до 6 років ув’язнення. На суді модель захищалась, стверджуючи, що захищала себе. Вона заявляла, що була налякала і не виключала нападу з боку Аарона.

Фото Адайї Лопез
Фото: Adaia López Esteve / Facebook

У 2023 році суд Барселони надав Адайї 15 днів на те, щоб вона сама оголосилася для ув’язнення та виплатила компенсацію у розмірі 60 тисяч євро. Однак модель продовжувала уникати покарання.

За даними ЗМІ, після нападу постраждалий чоловік не міг говорити. Логопеди допомагали Аарону покращити дикцію. Зазначається, що він — філолог з англійської мови.

Нагадаємо, шестеро рибалок зі Шрі-Ланки випили з пляшок, які знайшли в морі. Четверо з них загинули, ще двоє перебувають у критичному стані.

Японець, який витратив 15 тисяч доларів на те, щоб стати собакою, знайшов собі друга. Тепер він бігає вулицями та гавкає на незнайомців не один.

Источник материала
Поделиться сюжетом