Нові бюджетні моделі Renault стануть дуже популярними. Фото
Нові бюджетні моделі Renault стануть дуже популярними. Фото

Нові бюджетні моделі Renault стануть дуже популярними. Фото

Renault готує відразу кілька нових моделей у бюджетному сегменті. Всі вони стануть дуже популярними, адже виробник цілиться в найзатребуваніші сегменти, на які покупці сьогодні звертають більше уваги.

За найдешевші моделі концерну відповідає дочірній бренд Dacia – за кілька років у лінійці з'являться нові машини. Про них повідомляє L'argus.

Новий бюджетний кросовер Dacia Bigster стане недорогим практичним автомобілем. Модель виявиться більшою за Duster 3 покоління. Новинка зможе розмістити в салоні семеро людей. Раніше з'являлася інформація, що модель Dacia Bigster коштуватиме близько 22 000 євро за базовий варіант. Відмінна пропозиція, враховуючи практичність та розміри новинки. Проте це буде найдорожча модель Dacia в історії.

Можливо, з'явиться більш спортивний стильний варіант моделі – Bigster Coupe. У цьому випадку кросовер отримає низький динамічний силует і позбудеться третього ряду крісел. Хоча більш конкретної інформації про цю машину поки що немає.

Згодом дебютує нове покоління бестселера Logan. А нова Dacia C-Neo – модель іншого формату С-класу. Це буде седан або великий хетчбек розміром із Skoda Octavia.

Ще – новий Dacia Sandero. Компанію йому складе маленький міський кросовер та електрокар.

OBOZ.UA раніше показував новий недорогий кросовер Skoda.

Источник материала
Поделиться сюжетом